2777
2789

وقتی مرد بمیره زن هم با اون میمیره ...نفس میکشه راه میره حرکت میکنه ولی میمیره ...

فردای اون روز زن که بیوه شد  میمونه از این ب بعد باید برای خونه ی کی خانومی کنه ، با کی درمورد ارزوهاش حرف بزنه ، دیگه یه زن عادی نیس باید مواظب باشه که حرف و حدیث نبندن ب ریشش ، باید سفت و سخت زندگی کنه مبادا اسمش کنار اسم یه مرد دیگه آورده بشه ...

وقتی از نگاه ها و حرفها و شایعه ها میاد خونه به بغل کی پناه ببره که ارومش کنه ؟ ،  ... وقتی هم دوره ای هاشو ببینه که جفت جفت دارن زندگی میکنن بار تنهایی رو باید خودش ب دوش بکشه و پناه ببره به سنگ قبر ...

و وای به اون زمانی ک این زن عاشق شوهرش هم بوده باشه

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم همینجوری اشکام ریخت🫠

خدا بهت صبر بده

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

خدا صبرت بده

نی نی یار تو رو خدا منو لغو کاربری نکن این سایت رو خیلی دوست دارم کاربری سوممه ❤️ یا ربیم الله شکر 🥰تبریز مارالیام🥰 بر قامت دلربای مهدی صلوات. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سخته، ولی ی روزی همه این حسا تموم میشنآدمیزاد همینه، عادت میکنه حتی ب اتفاقایی ک فک میکردیم بعدش زند ...

ادمیزاده ولی این حس هیچوقت تموم نمیشه مگه اینکه بمیره خیلی سخته عاشق و باشی و فقط سنگ سرد برات بمونه

پدر سخت تره ولی من بابا ندارم ... نگاه به بیوگی و جوونی مادرم و تنهاییش میکنم 

نگاه به بچه های خوردو سامون نرفته بابام میکنم 

میشکنم تو خودم روزی هزار بار 

از صبح تا شب کار میکنم یادم بره بابا ندارم اما امان از جمعه های افسردگی وقتی همه تازه عروس دومادا میرن خونه باباشون ...من جمعه ها از پنجره بیرونو نگاه میکنم ... گاهی پنجره برام گریه میکنه...

دقیقا بعد از خوندن کامنتت تا فرق سرم تیر کشید...

نمیخام به یادبیارم قرار بودمن توبغلش بمیرم ولی تو۲۳سالگی اون تو بغلم مرد!

داغ عزیز خیلی سخته منم به نحوی تجربه کردم برای شما و همه هم دردامون صبر آرزو میکنم😔🖤

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.