2821
2789
عنوان

کی حس ششمی میخواد

716 بازدید | 130 پست

من گاهی حس ششمیم قوی ع اگه میخواین سوال بپرسین ج بدم

شما هم حس ششمی راجب من بگید که من چه ویژگی دارم و در اینده چه اتفاقای واسم میوفته 

ممنون میشم تو تاپیک هام مرد  پست نذاره با تشکر🥰 و خوشحال میشم تو تاپیک ای حس ششمی و جنجالی تگم کنید ممنون🤭💫

نامزدم دوستم داره؟ما از هم جدا میشیم 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منو بگو نظرت چیه کلا 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

نامزدم دوستم داره؟ما از هم جدا میشیم

اره دوست داره؛ نه نمیشین

ممنون میشم تو تاپیک هام مرد  پست نذاره با تشکر🥰 و خوشحال میشم تو تاپیک ای حس ششمی و جنجالی تگم کنید ممنون🤭💫

بیا بگو از من چ حسی میگیریی

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

فقط دوستان زیاد اکتافا نکنید به حدسام چون میدونید دیگه اینا حدسننن 

اره دوست داره؛ نه نمیشین

عه😂😂من پولدار میشم یا نه

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز