2789
عنوان

چله و دعا

170 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها چله میخوام بردارم تا ۴۰ روز شب یلدا معجزه شه 

خوشحال شم حاجتم سخته دشمن دارم میخوام همسرم برگرده 

کدوم چله برای حاجت روایی خوبه میشع کمک کنید عزیزان 

😔🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله حال دل شما هم خوب بشه ناامید نشید خدا صبرش زیاذه منم امید ندارم ولی به خدا اعتماد دارم

من خیلی دعا کردمو نشد واسه موضوعایه مختلف که نه به کسی آسیب میزد نه واسه خدا کاری داشت ...ولی دلش نخواست صدامو بشنوه 💔جالبه قبل اینکه تاپیکتو ببینم داشتم به همین فکر میکردم که چقدر دعا کردم و چقدر نشددد 😊

نماز مضطر هم خوبه و بسیاااار قشنگه ❤️

عزیزم خیلی ممنون چله کسا و توسل و یه چند دعای دیکه مبخونم نماز شب و نمازهای واجب هم مبخونم ذکر مبکنم ته ناامیدیمه 

از جمعه هم یاسین میخونم و به گفته شما چله حشر را هم شروغ میکنم که انشالله خوب باشه ولی نماز مظطر چیه تازه شنبدم بلد نیستم ؟

عزیزم خیلی ممنون چله کسا و توسل و یه چند دعای دیکه مبخونم نماز شب و نمازهای واجب هم مبخونم ذکر مبکنم ...

منم از یکی کاربر های اینجا شنیدم و خوندم 

یه نماز چهار رکعتی و خیلی آسون

تو گوگل سرچ کنید میاره براتون من وقتی نماز رو خوندم خیلی دلم شکست سرم رو گذاشتم رو زمین واقعا فکر کردم تو بغل خدام

عزیز جسارتا مشکلتون چیه ؟ اگر دوست داری. بگید

من خیلی دعا کردمو نشد واسه موضوعایه مختلف که نه به کسی آسیب میزد نه واسه خدا کاری داشت ...ولی دلش نخ ...

عزیزم نمی دونمم حاجتت چیه ولی شاید وقت داره جواب بده شاید مصلحت نیست شاید هم میشه ولی خدا هنوز امتحان میکنه چقد به سمتش میزی چقد صداش میکنی بیین هرکی یه جوری گرفناری مصیبت داره برو قبرستان برو بیمارستان برو کلانتری برو زندان و برو دادگاه ببین هرکسی واسه یه مشکلی به درگاه خدا گریه میکنه 

منم زیاد خبلی زیاد دعا میکنم یه عالمه نذر و نیاز چله هنوز دلم شاد نشده من فقط یه خوشی میخوام معجزه شه من در حین طلاق هستم 

دشمن هایی که ضریه زدن جدامون کردن یه عالمه اذیتم کردن در حالی که خدا هم میدونه هیج گناهی نداشتم ولی تاوان میدم 

میگم خدایا چرا کمک نمبکنی هر شب با گریه با امامان حرف میزنم 

ولی مطمئنم میشنون وقتش برسه جواب میدن تو هم ناامبد نشو 

از خدا دور نشو نزار شیطان وسوسه کنه ایمانت را خدا بندگانی که دوسش داره را امتحان میکنه بهت قول میدم حال دلت خوب میشه حال دل منم خوب میشه چون خدا بزرگه اینجا میاییم واسه هم دیگه مژده میدیم و امام زمان رو صدا بزن اقا یه جورایی بهت جواب میده 

بکو بهش اقا نزد خدا واسم دعا کن 

عزیزم نمی دونمم حاجتت چیه ولی شاید وقت داره جواب بده شاید مصلحت نیست شاید هم میشه ولی خدا هنوز امتحا ...

عزیییزززممم مرسی از حرفات ....امیدوارم مشکلت حل شع هر چی زودتر ❤️❤️قلب منم خیلی شکسته من واسه تو دعا میکنم تو واسه من ❤️

منم از یکی کاربر های اینجا شنیدم و خوندم یه نماز چهار رکعتی و خیلی آسونتو گوگل سرچ کنید میاره براتون ...

نماز چهار رکعت به نیت نماز مظطر بخونم ؟ 

عزیزم تاپیک های قبلی هم هس ماه هاست درکیر طلاق هستم 

نمی خوام طلاق بگیرم چون به خاطر دشمنی اینا اذیت کردن با همسرم جدا کردن هیج گناهی هم نداشتم خیلی خیلی خیلی در حقم بدی کردن منم جز خدا پناهی ندارم 😔

عزیییزززممم مرسی از حرفات ....امیدوارم مشکلت حل شع هر چی زودتر ❤️❤️قلب منم خیلی شکسته من واسه تو دعا ...

چشم قول بهت دعا مبکنم صلوات میفرستم مرسی که تو هم واسه من دعا میکنی که دعا از زبان دیگه به مستجاب شدن نزدیکه مخصوصا غریبه باشه 😔🤲🏻

نماز چهار رکعت به نیت نماز مظطر بخونم ؟ عزیزم تاپیک های قبلی هم هس ماه هاست درکیر طلاق هستم نمی خوام ...

نماز مضطر 

برای حاجات مهم و بزرگ، ۴ رکعت نماز بخوانند. 

در رکعت اول بعد از حمد ۲۵بار بگویید: 

«اُفَوِّضُ امری اِلَی اللهِ اِنَّ اللهَ بصیرٌ بِالعِبادِ»

و در رکعت دوم پس از حمد ۲۵بار بگویید: 

«لا اِلهَ اِلّا اَنتَ سُبحانَکَ انّیِ کُنتُ مِنَ الظَّالِمینَ فَاستَجناهُ لَهُ وَ نَجَّیناهُ مِنَ الغَمِّ وَ کَذلِکَ نُنجِی المُؤمنینَ»

و در رکعت سوم پس از حمد ۲۵بار بگوید : 

«حَسبِیَ اللهُ وَ نِعمَ الوَکیلُ»

و در رکعت چهارم، ۲۵ بار بگوید: 

ْ«لا حول وَ لا قُوَّةَ اِلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیمِ»

و پس از سلام ۲۵بار صلوات بفرستد و حاجت بطلبد. اِن شاَءاللّٰه برآورده شود.

این کاملش عزیز