2777
2789
عنوان

دیروز خال صورتم

68 بازدید | 6 پست

را برداشتم جاشون سیاهه کسی میدونه چرا؟

ممکنه خال را خوب برنداشته باشه؟

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

اره احتمالش هست فعلا پماد بزن دو هفته دیگه برو پیشش اگه سیاه باشه باز برمیداره

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اره احتمالش هست فعلا پماد بزن دو هفته دیگه برو پیشش اگه سیاه باشه باز برمیداره

آره پماد میزنم خدا کنه درست بشه

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره پماد میزنم خدا کنه درست بشه

منم خالمو برداشتم اولش خوب بود بعد چند ماه دوباره برگشت البته رنگش برنگشت فقط برجستگیش پر شد

ارثی بود .شاید بخاطر همین برگشته

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

تا چند بار میشه رفت برای ترمیم

نمیدونم منکه رفتم گفت دو هفته دیگه بیا ببینم نقطه سیاه نیوفتاده باشه توش