2777
2789

ازپنج شنبه قهریم مقصر خودش بود ازاون روزه ن زنگ نمیزنه منم نزدم چون همیشه من پیش قدم میشم رو عکس گذاشتن اینا خیلی حساسه منم عکس خودم گذاشتم پروفایل اینستام 

بعد دیدم اسمم از بیوش برداشته منم اسمشو برداشتم بعد خودش رمز پیج داره ازپیج بندازمش بیرون؟ ازوقتی عکس گذاشتم همش مردا فالو میکنن دایرکت میدن خودش همرو میبینه 

کارم درست بوده؟ چرا اون هیچ اقدامی برای اشتی نکرد باید چوبشم بخوره پس

چقدر بچگانه😐

اول اینکه به کسی چه ربطی داره شما میخوای عکس خودتو بزاری پروفایلت یا نه

والا من به شوهرم هم اجازه نمیدم تو این مسائل دخالت کنه

پیج توعه عکس توعه تصمیم خودته

دوم واقعا ینی رمز همه چی همو دارین گوشی همو هم چک میکنین؟ 

چرا آخه؟؟؟!!!!

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بچگانه😐اول اینکه به کسی چه ربطی داره شما میخوای عکس خودتو بزاری پروفایلت یا نهوالا من به شوهرم ...

اخه برام رمز داشتنش مهم نبود چون کاری نمیکنم ک بخام بگم ن نمیدم اینا برای اینکه کلااعتماد کامل داشته باشه دادم 

بچه بازی نکنین اگه رابطتون براتون مهمه وقتی دلخوری پیش میاد حرف بزنین حلش کنین نکه قهر کنین و لج و ل ...

خب چرا من همیشه پیش قدم شم نمیخام خودم اینبار له کنم😞 باید قدرمنو بدونه

خب چرا من همیشه پیش قدم شم نمیخام خودم اینبار له کنم😞 باید قدرمنو بدونه

صبر کن اگه پیش قدم نشد بشین جدی دراین باره باهاش حرف بزن

بگو من یه پسربچه تو زندگیم نمیخوام

اگه نمیتونی مثل یه مرد واقعی اشتباهتو گردن بگیری و عذرخواهی کنی خدانگهدار اینجا مهدکودک نیست