2777
2789
عنوان

یه پلاک وزنجیر گرفتم ببینین خوبه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 26 پست
ممنونم عزیزم، 27تومن

به سلامتی و خوشی استفاده کنی عزیزم 

بهترین کارو کردی هروقت پول دستت بود طلا بگیر هم زیبایی داره و استفادش برای خانوما مفیده هم سرمایه هست

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی و خوشی استفاده کنی عزیزم بهترین کارو کردی هروقت پول دستت بود طلا بگیر هم زیبایی داره و است ...

قربونت عزیزم، اره همیشه طلا میگیرم تاحالا دوبار فروختم برای زمین وماشین،، ولی قراره دیگه نفروشم برای خودم باشه اگه شوهرم بزاره😅🥺

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
قربونت عزیزم، اره همیشه طلا میگیرم تاحالا دوبار فروختم برای زمین وماشین،، ولی قراره دیگه نفروشم برای ...

برای زمین ارزش داره بفروشی زمین سرمایه پرسودتریه وماندگار ولی ماشین موافق نیستم به شخصه😅 

زندگی مشترک همینه دیگه😍😍

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

برای زمین ارزش داره بفروشی زمین سرمایه پرسودتریه وماندگار ولی ماشین موافق نیستم به شخصه😅 زندگی مشتر ...

اره عزیزم ممنونم، انشاالله که دلتون خوش باشه همیشه

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀