2777
2789

دوستان هم خاطره تون تعریف کنید هم انشالله پربازدیدبشه جواب این سوال منم برسه انشالله 

من پهلوهام واقعا بزرگه وشکمم ازحاملگی بزرگ 

موند براثر چاقی افتادگی سینه پیدا کردمم دوسدارم هم لاغر بشم هم باسنم بزنه بیرون و سینه هامم لیفت بشه 

کسی نتیجه دیگه چه مدت وچه وقت 

و مربیان عزیز لطفا برنامه ورزشی و غذایی بدین چون مربی باشگاهمون تاندوم دستش پاره شده فعلا مربی تابگیرن

من با شوهرم دوست بودم قهر کردیم حالم خوب نیس حدودا۵سال پیش بود فک کنم تاپیک زدم گفتم ولنتاینه ولی قهریم قلبم درد میکرد فردای ولن برام کادو خرید فرستاد دم در با پست آشتی کردیم 🥴

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

از فوضولی زیاد پیداش کردم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کوچولووووو بودممممم شاید ۱۰ سالم اینا بود با گوشی ماملنم داستان ترسناک میخوندم دیگه اینجوری کم کم با نی نی سایت اشنا شدم اون اواخر سرچ میکردم داستانهای ترسناک نی نی سایت😂

تیکر بارداری نیست!

من  زیاد سرچ داشتم هر سری نی نی سایت می امد بالا ردیف دوم وسوم بود میدیدم مطالب به درد بخوری داره🤣. کنار هر سرچ میزدم نی نی سایت فک کنم ۷سال پیش بعد دیگ یه مدت گذشت دیدم زده ورود اینا عضو شدم وبله دیگه

سلین 

عزیزمممم 😍😍😍خداروشکر اخرش به خوبی شده

انقد قهر میکردیم من دائم اینجا بودم شبا بعد آنلاین هم نمی‌شدم تلگرام اینا نگران میشد آشتی میکردیم من هرچی دارم از نی نی سیاه🤣🤣

انقد قهر میکردیم من دائم اینجا بودم شبا بعد آنلاین هم نمی‌شدم تلگرام اینا نگران میشد آشتی میکردیم من ...

نی نی سایتع