2777
2789
عنوان

نامزدم

256 بازدید | 23 پست

نامزدم امروز اصلازنگ نزده دیشب گفت فردا عکس میخوام و اینا نتونستم بگیرم واسش قبلش گفتم شاید من نتونم بیکارنباشم حالا کل امروز جواب نداده گفتم نمیتونم گفت نمیخواد ما هرشب پیام میدیم و زگگ میزنیم 

چرا مردا اینجورین با اینک دوسم داره ولی نمیدونم این رفتارش واسه چیه ک پیام نداده درحالی ک من از دلتنگیش خوابم نبرده

یه عکس بود براش میگرفتی دیگه

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه عکس بود براش میگرفتی دیگه

خب نمیشد چیزی ک میخواست درکم نکرددیگ جواب نداد شبم نیومد حتی بهش گفتم حالم بده تا اخره شب نبودم منی ک همیشه پیام میدادم هیچ خبری نگرفت از حالم

خب نمیشد چیزی ک میخواست درکم نکرددیگ جواب نداد شبم نیومد حتی بهش گفتم حالم بده تا اخره شب نبودم منی ...

نود می‌خواست؟ اگه این که حق داری اصلا

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

بخدا راحتی من اونموقع ها نامزد از کله صبح پیام میداد تا بخوابم

بخدا باورت نمیشه باید میگفتم عزیزم من نیم ساعت کار دارم بعدش پیام میدم

وبعد نیم ساعت باید پیام میدادما

هرشبم میومد که بریم بیرون نمیذاشت نفس بکشم

بنظرم یکم فاصله خوبه ها

یه عکسه دیگه مردا با همینا ذوق میکنن دیگه الانم خودشو لوس کرده خودمونیم دیگه عکس چقدر زمان میبره مگه ...

زمان میبرد حالمم خیلی بد بود یکی نخواست 

همیشه میگرفتم همون دقیقه ای ک میگفت این بار نتونستم شبم پیام ندادم دیگ‌نیومد

اره خب دوس نداشتم بفرستم واسه همین قهر کرد🫤

عقد کردین؟

بخدا راحتی من اونموقع ها نامزد از کله صبح پیام میداد تا بخوابمبخدا باورت نمیشه باید میگفتم عزیزم من ...

خب هرشب پیام میدیم اینک حتی در طول روز حالمونپرسه ناراحتم میکنه با اینک میدونه خوب نیستم