2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه دیگه تموم شه دعا کنین‌برام

چشم حتما ...از. من به تو نصیحت مشروب و عرق و...هورمون رو بهم میزنه باعث چاقی شکم میشه استخون درد و بی حالی وسردرد میاره خودم چندبار خوردم تا حال مرگ رفتم توبه کردم گذاشتم کنار حالم بهم میخوره اصن اینقدر سرنماز التماس خدا کردم و توبه کردم که نگو هزارتا دردو مرض توی همون مدت گرفتم ولی کم کم خوب شدم ..مشروب الکل بدنو میخوره مرض مرض 

سلین 

چشم حتما ...از. من به تو نصیحت مشروب و عرق و...هورمون رو بهم میزنه باعث چاقی شکم میشه استخون درد و ب ...

چسم نمیخورم دیگه تا الانم خیلی اذیت شدم نباید دیگه لب‌بزنم وای استخونام دارن تیر میکشن 🥲 ابن‌چه بدبختیه اخه میگم‌شاید سیستم ایمنی‌بدنمه که پایینه نمیدونم والا ولی دیگه مشروب لعنتیرو نمیخورم

اخه مگهیصه چیزی‌نباشه و اینجوری درد بکشم‌انگار کتکم زدن میگم‌ شاید سرطان‌استخوانی‌چیزی‌باشه که معلوم ...

خدانکنه عزیزم ان شالله چیزی نیست 

استرس نداشتی اعصابت بهم بریزه ؟؟؟؟؟

خدانکنه عزیزم ان شالله چیزی نیست استرس نداشتی اعصابت بهم بریزه ؟؟؟؟؟

چرا اتفاقا دکتر اعصابم رفتم قرص میخورم الان دکتر گفت شاید فیبرومالژیا باشه که میزنه به استخونا از اعصاب نمیدونم بخدا اخه اینقدر شدیده؟ من نمیتونم تکون بدم دستو پام میشینم درد میکنه دراز میکشم درد میگیره این چه بیماری ای اخه