2777
2789
خدانکنه عزیزم ان شالله چیزی نیست استرس نداشتی اعصابت بهم بریزه ؟؟؟؟؟

دعا ‌نی‌چیزیم‌نباشه بخاطر همین اعصاب باشه ولی فکر‌نکنم وگرنه انقدر درد نمیکشیدم 😭 الان دوباره بخوام برم دکتر ارتوپد ۵.۶ تومن باید هزینه ام آر ای و عکس بدم تا الان نزدیک ۲۰تومن بابام خرج کرد دیگه روم نمیشه بهش بگم

چرا اتفاقا دکتر اعصابم رفتم قرص میخورم الان دکتر گفت شاید فیبرومالژیا باشه که میزنه به استخونا از اع ...

پس شاید از اعصاب باشه عزیزم

حالا یه چکاب استخوانی هم بده خیالت راحت بشه ان شالله چیزی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس شاید از اعصاب باشه عزیزمحالا یه چکاب استخوانی هم بده خیالت راحت بشه ان شالله چیزی نیست

باید برم ولی میترسم اونم برم بگن‌چیزی نیست پس دیگه چی‌میمونه. بابام‌گفت این همه دکتر بردمت خرج کردم گفتی اینجامه اونجامه همش الکی بود. خدا کنه بتونم دکتر ارتوپد رو برم اگه بده بهم 

آره والا حق داری عزیزم بیمه نیستید مگه ؟؟؟؟؟

هستیم ولی بیمه اونقدر نمیده مثلا ۱ساله پیش ما واسه مامانم ۸تومن خرج‌کردیم بیمه کلا ۳تومن داد این دکترارم بعضی از ازمایشاش ازاد بود. ولی پدره دیگه بیمه باشه غر میکزنه ناراحتی میکنه خودش مسافرکشه بابام نداره واقعا منم اینجوری شدم خرج رو دستش گذاشتم

هستیم ولی بیمه اونقدر نمیده مثلا ۱ساله پیش ما واسه مامانم ۸تومن خرج‌کردیم بیمه کلا ۳تومن داد این دکت ...

درکت میکنم عزیزم خیلی سخت شده زندگی 

تهران نمیتونی بیای دکتر .؟؟؟؟

سلام خوب شدی چیگار کردیمنم مث توام درد داره همه جام

اره بهترم از کارم اومدم بیرون فعلا خونه هستم استراحت کردم دکتر ارتوپد نرفتم دیگه کمکم دردام کم شد یه مدت دیگه استرس کارو نداشتم خوب شدم ولی بعضی وقتا یکم درد میگیره مخصوصا بهش توجه میکنم بدتر میشه ولی خوبم خداروشکر مثل قبل نیستم