2777
2789
عنوان

با پسری که حقوقش

357 بازدید | 31 پست

سلام شبتون بخیر

یه خواستگار دارم حقوق۱۶,۱۷ و یه ماشین ساده بدون هیچ حامی و حتی یکم کمک باباش

منم ادم پرتوقع ایم ته تغاری بودم هرچی خواستم مهیا بوده حس میکنم زندگی پر چالشی داشته باشیم اینجوری بدون هیچ سرمایه و حامی شما باشید چ حوابی میدید ؟؟ظاهرش تقریبا خوب، اخلاقشم با تحقیق و چیزی ک تو جلسه نشون داده سر ب زیر و کم رو و ساده 

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه داره؟ اگه خونه داره و درآمدش انقده بد نیس

ولی بدون خونه اصلا

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اگر سنشون زیر۳۰ هست، بدنیست چون مشخصه عرضه دارن.

اما باید توجه کرد که خونه هم دارن یا میتونن اجاره کنن؟ هرچندکه اجاره هم به شرطی میتونن بدن که شما هم شاغل باشی و باهم دیگه بتونید زندگی بسازید وگرنه حقوق تنها ایشون که کفاف اجاره خونه هم نمیده.

همسر منم حقوقش ۱۳ البته تازه رفتیم زیر سه سقف و خونمون هم یکی از واحد هایی بود که پدرش بهش داده بود منم مثل شما تو خونه مادر پدرم همه چی برام فراهم بود ولی چون دوستش داشتم ازدواج کردم خودمم یه در امدی دارم

نه ندارع فقط ماشین و حقوق

از 16 تومن اگه 6 تومنش بره واسه اجاره

باید با 10 تومن زندگی کنین که فقط همون خرج زندگیه

یعنی نه میشه پس انداز کرد نه میشه بچه آورد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اگر سنشون زیر۳۰ هست، بدنیست چون مشخصه عرضه دارن.اما باید توجه کرد که خونه هم دارن یا میتونن اجاره کن ...

سنش ۳۰ساله

منم شاغل نیستم فعلا فکر اینکه برم آرایشگری افتاده تو سرم

خونه نداره گفت میخاد مسکن ملی اسم بنویسه

همسر منم حقوقش ۱۳ البته تازه رفتیم زیر سه سقف و خونمون هم یکی از واحد هایی بود که پدرش بهش داده بود ...

الهی شکر عزیزم

بازم شما عشق بوده بینتون رابطه ما سنتی هس ازدواج سنتی هم طرف باید یکم شرایطاش خوب باشه ک دلگرم باشی 

عزیزم باید نسبت به شرایط خودت پر توقع باشی دیگه...

دقیقا

ولی شهرمون کوچیکه اینجا زیاد رسم نیس دیر ازدواج کنی😅منم کاری ب رسم ندارم اما مامانم انگاری دیگه تحمل ندارم😂😂اخه۲۵سالمه