2777
2789
من ک دیگ بهش فکر نمیکنم تموم شده واسم این موضوع

بستگی داره ب رفتار طرف 

مثلا من شوهرم طوری رفتار کرد ک ب کل اصلا برام مهم نیس کی تو رندگیش بوده با اینکه اولا خسودیم میشد طوری یباهام رفتار کرد ک فهمیدم من فقط براش مهمم

من یه بار بهش گفتم این موضوع ذهنم بهم ریخته گفت من بخدا خداروشکر میکنم اون قسمتم نشد تو غیر قابل مقا ...

میفهمم چون خیلی دوستش داری این حسو داری 

درکت میکنم منم زنم میفهمم چی میکشی دست خودتم نیست 

ولی اینو بدون ک اون اصلا برای شوهرت مهم نیس و فقط فرد مهم زندگیش تویی چه بهتر ک خودشم اینو بهت گفته دیگ چی ازین بهتر 

اصلا سخت نگیر اتفاقا خوشحال باش ک تورو انتخاب کرده بدون چقد ازون سر تری دختر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم چون خیلی دوستش داری این حسو داری درکت میکنم منم زنم میفهمم چی میکشی دست خودتم نیست ولی اینو ب ...

مرسی ازت عزیزم حرفات اون حس خوب که میخواستم بهم منتقل کرد ممنون از درک و فهمت

مشکل اینجاست خیلی محبت میکنه ولی یادم نمیره

اینا کار عشقه 

هروقت اومد توی ذهنت بگو چقد من بهتر و سرتر بودم ک منو انتخاب کرده اگه من بهتر خاص تر سرتر نبودم ک منو انتخاب نمیکرد  

ادما همیشه یکیو میبینن خوششون میاد باز یکی بهترشو میبینن ازونی ک خوششون میومد زده میشن تو اونی هستی ک از همه بهتر بودی و همه اونایی ک ازشون خوشش میومده رو با تیر زدی 

خب چرا درگیر گذشته میشین و سوال می پرسین وقتی می دونین اذیت میشین؟؟

من خودم آدمیم که اذیت نمیشم یعنی به این باور رسیدم که قبل من شوهرم حق داشته از کسی خوشش بیاد با کسی ارتباط داشته باشه تو گذشته همون جور که من حق دارم بلاخره انسانه انسانم دارای احساساته میل به این داره که تنها نباشه نمیشه که منتظر بمونه تا شریک زندگیش از راه برسه شاید سال ها طول بکشه پیدا کردن شریک زندگیش.

یکی حالا یا یکی رو دوست داشته نشده یا ازدواج کرده به جدایی ختم شده بلاخره اکثر آدما یه گذشته ای دارن.

اینا رو برای ازدواج اولمم همین جور بودم هیچ وقت از شوهر سابقم نپرسیدم که کسی رو قبل من دوست داشته یا نه،،این جور نبود بگم چون ازدواج دوممه دیگه برام مهم نیست.

گذشته ی من و شوهرم ازدواج سابقمونه که شوهرم برای زن سابقش می مرده دور از جونش،،اینو همه می دونن ثمره ی اون ازدواجم یه پسره من همه رو پذیرفتم ذره ای به گذشته هم فکر نمی کنم مهم الانه.

مهم اینه الان وفاداره و تو رو دوست داره.

❤️❤️