2777
2789

سلام دوستای گلم 

منم بالاخره مامان شدم به لطف خدا تو ماه دوم اقدامم😍😍😍

۶ آبان بی بی چک زدم که دیدم هاله انداخت ، میشد ۲۵ سیکلم😃😃

به کسی چیزی نگفتم ، همینطور ۲۷ و ۲۹ سیکلمم بی بی زدم و مثبت شد..

روز بعدش که میشد ۱۱ آبان و ۳۰ سیکلم رفتم آزمایش دادم که گفت غروب جوابش حاضر میشه..

منم این چندروز هرچی شوهرم پرسید حامله ای گفتم نه😆😆😆

غروب رفتم جواب و بگیرم جواب و که گرفتم به شوهرم زنگ زدم گفت جواب منفی بود..

اونم هی دلداریم میداد که اشکال نداره ان شاءالله ماه بعد😂😂😂😂

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

جواب و که گرفتم مثبت بود و بتام ۲۰۰ بود..

خلاصه تو این فاصله رفتم یه پستونک خریدم ، لباس سرهمی هم قبلا خریده بودم😊😊

رفتم خونه کیک درست کردم و بی بی چک ها رو گذاشتم تو یه جعبه کادو و  میز و چیدم و زنگ زدم به شوهرم که بیا خونه..

لامپ ها رو خاموش کردم و دیوارکوب هارو روشن کردم 😜😜😜

وقتی اومد چشاشو گرفتم و گفتم برو تو اتاق لباساتو عوض کن هروقت گفتم بیا😂😂

بیچاره فکر میکرد سالگردی چیزیه هی میگفت سالگرده چیه؟چه مناسبتیه؟

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

تا اینکه بهش گفتم بیا و با گوشیم داشتم ازش فیلم میگرفتم ..

وقتی اومد سر میز اول جعبه رو باز کرد و پستونک و بی بی چک ها رو دید باور نمیکرد، گفت ای عوضی😂😂😂😂

بعد که لباس و باز کرد و نامه رو خوند دیگه اشکش دراومد داشت گریه میکرد😢😢😢😢

قربونش برم شوکه شد باور نمیکرد..

بعدم دیگه بغل و ...😜😜😜😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جوووونم

چه رومانتیک😍😍😍😍😍

خدا نی نی گلت راحفظ کنه🤗🤗🤗🤗🤗

سایتون بالاسرش❤❤❤❤❤❤

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤