2777
2789
عنوان

واییییی پوستممممم🫨🫨

89 بازدید | 13 پست

بچه ها پوست من قبلا خوب بود یعنی  گه گاهی یه جوش ریز میزدم  حتی اولین بارم که اصلاح کردن گفتم وای الان پوستم میریزه بیرون ولی اتفاقی نیفتاد تاااااا

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره

اومدم دانشگاه و با دنیای روتین پوستی آشنا شدم

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره

من پوستم‌ داغونه روم نمیشه برم بیرون افسرده‌ی گرفتم ۴ بار دکتر رفتم کوه قرص خوردم خوب نشد که نشد جای جوش خود جوش چرک‌ های جوشی‌ اوق‌ ام میگیره من چقدر بدبخت ام 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا درحد ضد آفتاب و یه صابون صورت بودم ولاغیر گاهی هم آلوورا ی طبیعی میزدم 

اومدم دانشگاه یکی از دوستامم میفروخت لوازم صورت و اینا ولی از اون نخریدم در کل خیلی تعریف و فلان بقیه هم همه یه روتینی داشتند

اولین بار یادمه کلییی لوازم گرون خریدم و شروع کردم 

فقط در یک جمله میتونم توصیف کنم گند خورد به پوستم والان افتضاح ریخته بیرون 😑 واقعا افتضاح دارم دیوونه میشم اینقد که نگاشون میکنم

من پوستم‌ داغونه روم نمیشه برم بیرون افسرده‌ی گرفتم ۴ بار دکتر رفتم کوه قرص خوردم خوب نشد که نشد جای ...

دکتر خوب رفتی؟واقعا اثر نکرد؟😫

دکتر خوب رفتی؟واقعا اثر نکرد؟😫

خوب تمیشه از خودم متنفرم نمی تونم برم بیرون 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
اسی عکس بدهمن روتینم شوینده و ابرسانه .ولی به نظرم قبلا با صابون میشستم خیلی پوستم بهتر بوو

اینقد داغونه عکس بدم گریت میگیره اگه بدونی چه پوستی داشتم 

خوب تمیشه از خودم متنفرم نمی تونم برم بیرون

من که میرم😂مجبورم دانشگاه و فلان ...

ولی وقتی عکسی چیزی میگیرم بعد نگا میکنم یجوری میشم 

حالا دلم میخواد همشونو بکنم الانم هی میخارن انگار