2777
2789

چرا تیمارستان 

از لحاظ روحی داغونی 

دکتر اعصاب وروان برو دارو درمانی کنه

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تیمارستان از لحاظ روحی داغونی دکتر اعصاب وروان برو دارو درمانی کنه

کارم از قرص و دارو گذشته.....به ته ته زندگی رسیدم 

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

نامه روانپزشک لازمه که تاییدت کنه اختلال داریی

میخوام تا آخر عمرم تیمارستان باشم

تیمارستان به اون معنای سابق الان نداریم بیمارستان اعصاب و روان داریم که حتی اسکیزوفرن ها هم یه مدت کوتاه بستری میشن و تحت تراپی قرار میگیرن و بعد مرخصن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
کارم از قرص و دارو گذشته.....به ته ته زندگی رسیدم

این چه حرفیه 

همینکه داری به درمان فک میکنی 

یعنی وجودتت برات با ارزشه

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

تیمارستان به اون معنای سابق الان نداریم بیمارستان اعصاب و روان داریم که حتی اسکیزوفرن ها هم یه مدت ک ...

من به ته خط رسیدم میخوام فقط بخوابم 

واقعا میخوای بستری بشی عزیزم؟

اونجا یه چیزایی شنیدم که اگه بخوای برات توضیح بدم

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

این چه حرفیه همینکه داری به درمان فک میکنی یعنی وجودتت برات با ارزشه

من داغونه حالم از خودم بدم میاد بی ارزش ترین دختر ایران منم

واقعا میخوای بستری بشی عزیزم؟اونجا یه چیزایی شنیدم که اگه بخوای برات توضیح بدم

به قرآن اره فقط منتظرم صبح بشه برم به دکار التماس کنم بنویسه بیمارستان روان بستری بشم

من داغونه حالم از خودم بدم میاد بی ارزش ترین دختر ایران منم

این حرف و نزن 

اصلا و ابدا بی ارزش نیستی 

خودتو تخریب نکن 

به خودت اعتماد کن .اعتماد نفست و بالا ببر 

خداروشکر دست و پای سالم داری 

بلندشو تصمیم جدی برای زندگیت بگیر 

یکی از کاربرا نا امید بود گفتم برو دنبال هدف و هنر 

سه ماه آزگار بهم چت کردیم 

خداروشکر الان خیاطی یاد گرفته دنبال درسشم گرفته ۱۶سالشه

این حرف و نزن اصلا و ابدا بی ارزش نیستی خودتو تخریب نکن به خودت اعتماد کن .اعتماد نفست و بالا ببر خد ...

من عاشق یع مرد متاهل شده بودم اونم رفتم به زنش گفتم چون فهمیدم جز من با یکی دیگه خم بوده.... زنش هم انگار ن انگار

الان واقعا این ارزش نداره براش فگر کنی چه برسه تیمارستان 

فکر اشتباه انتخاب اشتباه ازش سرمشق بگیر که دیگه دنبال چنین رابطه ای نری�

اون کاربری که گفتم یسال صیغه بود با نامزدش 

بعد نامزد زد زیرش نخواستش 

موقعیتش به مراتب بدتر از تو بود 

ولی بلند شد کمر همت و بست 

این حرف و نزن اصلا و ابدا بی ارزش نیستی خودتو تخریب نکن به خودت اعتماد کن .اعتماد نفست و بالا ببر خد ...

@اتوبان  

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.