2777
2789
عنوان

فرارر

48 بازدید | 6 پست

بچه ها تا حالا این حس بهتون دست داده ک فرار کنین برین تو یه شهر دیگه کار کنی مستقل شین دور از خانواده همه من همیشه تو فکرم بود ک فرار کنم برم یه جایی دور از خانوادم 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

چطوری بدون حمایت کسی ینی؟ پول داری واسه فرار؟

ن ولی فکر میکنم برممم یه شهر دیگه بلخره کار میکنم 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خانوادت سختگیر نیستن ک بیان برت گردونن؟

در حد مرگ سخت گیرن صددرصد میان دنبالم😂ولی خب دوسش داشتم مستقل باشم دور از همه ولی چیز چرتیع 

آره ولی بعدش ترسیدم

دقیقا