2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زیاد خواب مرده ها رو میبینم معمولا درخواستی دارن 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

پدربزرگم اومد ب خابم یه جایی بود عین کعبه ولی دور تا دور انگار بیابون بود 

بعد میخواس نماز بخونه من همش میگفتم اقاجون اونجا چ طور ؟ چ خبر ؟ گف نمازاتو بخون اینجا خیلی ب نماز گیر میدن 🥺

ولی متاسفانه کاهل نمازم هنو 🫠🙂

راستش دایی خدا بیامرزم خیلی آدم شوخی بود 

من بعد فوتش به یادش یه گروه زدم اونجا براش صلوات بفرستیم 

یبار خوابم اومد گفتم صلواتا خوش‌حالت می‌کنه گفت آره بعد گفتم اون کروهه که زدم خوبه؟اول گفت نه بعد خندید گفت آره شوخی کردم 

دیگه نمی دونم چرا

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

چند بار داییم بعد فوتش رفته بود توی خواب بقیه و تعریف کرده بود جاش خوبه 

ولی ی شب خیلی بی قراری میکردم بعد فوتش و میترسیدم 

ی فاتحه براش فرستادم همون لحظه خوابم برد یهو اومد به خوابم من نشسته بودم دم در غسالخانه قبرستون روستامون و از ترس می‌لرزیدم  اومد دستمو گرفت به زبون محلی می‌گفت اینجا چکار می‌کنی روله خوهرزا بیا ببرمت پیش خودم 

قبر خودش یه جای خواب بود کنار قبرش که خالیه در واقعیت یه جای خواب دیگه بهم گفت دستتو بده بهم نترس از هیچی تا هر وقت که دلت میخواد بخواب کسی بیدارت نمیکنه🙂💔

تا ساعت ۲ ظهر من بدون بیدار شدن خواب بودم

نه من تازگیا عزیز از دست دادم هر چی التماس کردم یه بار بیا به خوابم هیچ به هیچ کلا اعتقادم به روح رو ...

خدا بهتون صبر بده. چون دست خودشون نیست باید اجازه داشته باشن تا بیان. براش قرآن ، فاتحه ، نماز بخون.حتما خوابشنونو میبینین