2777
2789

هنوز کلی تا انقضاش مونده 

خواستم نصفه شبی بچی بخورم دیدم اونقدر سفته باهاش میشه میخ کوبید تو دیوار 

چرا حلوا شکری کوچیکا اینجورین؟😂😂😂😂

مجبورم با میوه خودمو سیر کنم 

دعا کنین نفس بیدار نشه پریود شده اعصاب نداره یبار دیگه سر و صدا کنم از پنجره خوابگاه میندازتم بیرون😭😭😭

راستی حالتون چطوره؟:>

بیاین صحبت کنیم تا خوابم ببره

روسیه💙🇷🇺 ...

سلام..دانشگا میری

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینکه ایران نیستین، چه تاثیری در توصیف سفتی حلوا داره؟!

از بررگانمون روایت کرده‌اند کسی که خودش رو در معرض سوءظن و مظان اتهام قرار می‌ده، خطا و ناراحتی  سوءظنی که بهش خواهند داشت بر عهده خودشه!

گذاشتی تو یخچال؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
چرا از ایران رفتی؟

روسیه رو دوست داشتم هنوزم دوسش دارم کلا انگار برا خودم زندگی میکنم و بزرگ شدم ولی سختی هم داره ها 

هرشبم خودمو بخاطر سرد بودن هوا فحش میدم ولی خب کلی نلاش کردم تا بتونم بیام اینجا:>

امیدوارم توهم به آرزو هات برسیییی

روسیه💙🇷🇺 ...

اینکه ایران نیستین، چه تاثیری در توصیف سفتی حلوا داره؟!از بررگانمون روایت کرده‌اند کسی که خودش رو در ...

عزیزم امضات چی میگه؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
روسیه رو دوست داشتم هنوزم دوسش دارم کلا انگار برا خودم زندگی میکنم و بزرگ شدم ولی سختی هم داره ها هر ...

خداروشکر آرزوی آنچنانی ندارم.زندگی ساده و خانه داری تو ایران آرزومه

اینکه ایران نیستین، چه تاثیری در توصیف سفتی حلوا داره؟!از بررگانمون روایت کرده‌اند کسی که خودش رو در ...

عجببب😂😂 خب حلوا رو از ایران آوردم مونده سفت شده دیگه😂

روسیه💙🇷🇺 ...

اره تو یخچال بوده😂😭

بذارش بیرون باشه خوب میشه