2777
2789
عنوان

متاهلای باسیاست

151 بازدید | 9 پست

شوهرم یه مدت خیلی رفیق باز شده بود هفته ای چن روز با دوستاش میرفت بیرون و گیم نت ماهی سه چهاربار هم بیرون شهر از صب تا شبی ولی منو هیچ جا نمیبرد

هستین بگم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو عزیزم

به خانوادش گفتم درستش کردن یه مدت دیگ نمیرفت حالا امروز دوباره بهش زنگ زده اومد دم در دوستش و باهم رفتن گیم نت از یساعت پیش هنوزم نیومده احتمالا ۱۲.۱ بیاد اومد واکنشم چی باشه چی بهش بگم منم زبون ندارم خنگم خیلی سوارم شده 

عزیزم محیط خونه رو براش جذاب کن کاری کن دلش بخواد بیشتر وقت ها با خودت باش خودتو لوس کن بگو دستگاه بخریم تو خونه باهم بازی کنیم حتی جایزه های س ک س ی تعیین کن برای هر کی که برد 

لباس های قشنگ بپوش برنامه بچین که تو خونه حوصله اش سر نره فیلم بگیر بگو باهم ببینیم

اگه اهل قلیون خودت براش درست کن بیار خلاصه یه کارایی بکن جذب خونه بشه

حواست باشه😐😑اصلا دوس ندارم چیزی بگم ناراحت شی و کلا هم بددل نباش🥲🥲🥲🥲

من خودم اصلا حساس نیستم و البته من و شوهرم با هم کار می کنیم ۲۴ ساعت شبانه روز با همیم به جز ماهی شاید چند ساعت...

ولی فیلم این دختر رشتی که پخش شد هم خودش متأهل بود هم دو تا از پسرا😑😑😑😑😑

متاسفانه به شدت وابستگی میاره پسرمنم به گیم نت اعتیاد پیدا کرده هر کاری میکنم خوب نمیشه فکر نمی کردم متاهل ها هم اینطوری هستند من خودم زجر میکشم دیگه عمرا براش زن بگیرم یکی دیگر رو بدبخت کنه کار ما شده هر شب رفتن گیم نت نزار عادت کنه

حواست باشه😐😑اصلا دوس ندارم چیزی بگم ناراحت شی و کلا هم بددل نباش🥲🥲🥲🥲من خودم اصلا حساس نیستم و ...

منوشوهرم هم چون خیلی پیش هم بودیم از هم خسته و سیر شدیم 

چیزای سکس.ی هم دیگ براش جذاب نیس یا قلیون و اینطور چیزا همه رو گذروندیم دیگ رابطه مون سرد شده به سمت دوستا و خانوادش کشیده شده😞