2777
2789
عنوان

همونی بودم که تو خونه زندانی بودن

1252 بازدید | 60 پست

من شوهرم پارانوئید  داشت در قفل بود تا بره بیاد چک میشدم یک حموم نمی‌تونستم برم ۴ابان از خونه انداختم بیرون  گفت بیا کف پای خواهرمو ببوس منم نرفتم بچه مو گرفت انداختم بیرون الان ۱۶ روزه بچه مو ندیدم شکایت کردم مهریه رو اجرا گذاشتم دلم گرفته امشب ۲۰ آبان سالگرد ازدواجم بود ۸ ساله ازدواج کردم ماه قبل گفتم میگم بریم سینما اگرچه ۸ ساله زنش بودم یک پارک با دعوا می‌برد یک مسافرت نرفتیم ولی دلم خیلی گرفته دلم واسه بچه ام تنگ زده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنت کنه مرد پارانوئید رو

پدر من همینه، هر تهمتی فکرشو کنی به مادرم زده زندگی مون جهنمه 

خدا نگذره ازشون💔😭😭

خودتونو نجات بدین توروخدا😭

برای ازدواجم یه صلوات میفرستی؟🫂*آدم هایی هستند که ساده ترین کلمات ِ تو را نمی فهمند!⛓‍💥👩🏻‍🦯آدم هایی هست که زحمت  گوش هاشان افتاده به دوشِ زبانشان! برایِ قلبشان نور طلب کن.و با آنهاهرگز بحث نکن!🤎{ #معصومه_صابر }

طاقت بیا گلم

اون زندگی نبود 

ان شا الله به زودی سختیا تموم می شه

برای دیدن بچه هم اقدام کردی؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

چندسالشه؟برو دادگاه حق ملاقات بگیر

بچم ۴ سالشه حق تحویل فرزند گرفتم ولی بچه رو قائم کرده نمیدونم کجاست اصلا بچم سه بار مامور بردم در خونه خودش خواهرش میگن خونه مثلا فلانیه میرم اونجا نیست دادگاه خواست شوهرم و نیومد

خدا لعنت کنه مرد پارانوئید روپدر من همینه، هر تهمتی فکرشو کنی به مادرم زده زندگی مون جهنمه خدا نگذره ...

خیلی بچه تا حموم نمی‌تونستم برم الان هرجا نشسته گفته من همیشه بیرونش میکردم نمیرفته الان یکی و پیدا کرده واسه همین رفته

طاقت بیا گلماون زندگی نبود ان شا الله به زودی سختیا تموم می شهبرای دیدن بچه هم اقدام کردی؟

ممنون عزیزم دلم خیلی گرفته بود دوست و رفیقم ندارم همینجا رو واسه درد و دل دارم اره بچه رو دادگاه نامه داده برم بگیرم ولی قائم کرده نمیدونم بچم کجاست چند بار مامور بردم ولی پیداش نکردم