2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریاضی پیش ، ریاضی ۱ ، ریاضی ۲، معادلات دیفرانسیل، ریاضی مهندسی، سیگنال ها و سیستم ها

اینا دروس ریاضیته

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

صد درصد. هنوز تو بعضی از کشورا رشته مستقل نیست و یکی از گرایشهای ریاضیه. ریاضیشم بیشتر آمار و احتمالات و دیفرانسیله البته به حوزه کاریت هم بستگی داره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ریاضی پیش ، ریاضی ۱ ، ریاضی ۲، معادلات دیفرانسیل، ریاضی مهندسی، سیگنال ها و سیستم هااینا دروس ریاضیت ...

آمار هم داره

آخری فکر کنم اختیاری هست

محاسبات عددی هم اختیاری داره

خیلی دوستت دارم عشقم
آمار هم دارهآخری فکر کنم اختیاری هستمحاسبات عددی هم اختیاری داره

اها اره آمارم داره

یادم رفت

سیگنال اجباریه

محاسبات عددی هم اختیاری و کسی برنمیداره معمولا

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
آمار هم دارهآخری فکر کنم اختیاری هستمحاسبات عددی هم اختیاری داره

گسسته هم هست

اینم ریاضیه

من چندسال پیش خوندم، سیگنال نداشتیم

چند سال پیش بله نبوده

ولی الان هست تو چارت ما و اجباریه

این ترم خودم دارم

شاید ورودی های بعد چارت تغییر کنه

خیلیدر سطح مرگمن ریاضی محض خوندم هرچند ما بیشتر ریاضی داشتیم ولی خیلی دروس مشترک با کامپیوتر داشتیم

خواهرکم دوست داشت ریاصی محض بخونه 

عاشق درس دادن هست 

متاهل متعهد _درخواست دوستی ممنوع