2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نوش جان من دو سه روزی شیرینی رو گذاشتم کنار هوسکردم 😁🤣 بجای منم شیرینی بخور

ممنون منم مثلا خواستم از امروز رژیم بگیرم الانم یک چشم بسته یکی نیم باز ولی تا تموم نکنم بیخیالش نمیشم ک🤣🤕

ممنون منم مثلا خواستم از امروز رژیم بگیرم الانم یک چشم بسته یکی نیم باز ولی تا تموم نکنم بیخیالش نمی ...

🤣🤣🤣 با تمام وجود میفهم چی میگی 

اینگاری یدونه بمونه برا فردا با ادم قهر میکنه 🤣🤣 منم تموم میکنم فشارم میره بالا حالم بد میشه راحت میشم 😁😂

.

🤣🤣🤣 با تمام وجود میفهم چی میگی اینگاری یدونه بمونه برا فردا با ادم قهر میکنه 🤣🤣 منم تموم میکنم ...

الان از بک کیلو ۶ دونه مونده جالب اینجاس ک .....ب شوهرم دارم میگم خیلی کم بود🤨😐🫣🤣🤣🤣🤣

الان از بک کیلو ۶ دونه مونده جالب اینجاس ک .....ب شوهرم دارم میگم خیلی کم بود🤨😐🫣🤣🤣🤣🤣

تو میتونی ادامه بده 😂😂😂اون ۶ تام حق توعهههه

😂😂😂😂 نباید به اونم میدادی خودت بخور 😂😂😂😂 کاری که من میکردم

.

تو میتونی ادامه بده 😂😂😂اون ۶ تام حق توعهههه😂😂😂😂 نباید به اونم میدادی خودت بخور 😂😂😂😂 کاری ...

اره یک دونه هم ندادم بهش🤣🤣🤣🤣🤣 ولی خب این عذاب وجدان چاقی ولم نمیکنه حالا دارم میگم چرا آوردی گفت میخوام ک خوشحال شی سورپرایز شی عوض دستت درد نکنه...عجباااااا.....بعد گفتم خب چاق میشم....گفت اشکال نداره ....گفت خواهشن  همون چنددونه رو بخور ک یک چشت بسته یکیم ب زور باز گذاشتی  ک راحت بخوابی با خیال راحت سر ب بالین بذاری🤣🤣🤣🤣🤣🫣