2777
2789
عنوان

مشکل فشار اب تهران

403 بازدید | 14 پست

سلام دوستان یه سوال دارم ازتون

دوستانی که ساکن تهران هستین و طبقات بالای ساختمان زندگی میکنید شب ها مشکل فشار اب ندارید؟

ما الان طبقه چهارم هستیم نزدیک یه هفتس فشار ابمون از یک نصف شب تا ۵ ونیم خیلی خیلی کم میشه با وجود پمپ و مخزنی که تو موتور خونه هست اینجوری شده

با اداره اب تماس گرفتیم چند بار میگن الان چند شب فشار اب تو کل تهران کم میشه

خاستم بدونم فقط من این مشکل و دارم یا شما؟

جالبیش اینه از راس ۵ ونیم به بعد صبح فشار دوباره نرمال میشه بع. دوباره یک شب تا ۵ ومیم خیلی خیلی کم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ما اوکیه ما هم چهارمیم

چقدر عجیب پس!!!

مال ما چرا اینجوری شده نمیدونم

کلید موتور خونه ساختمون دست کسی که خیرسرش مدیر ساحتمون هست 

بعد عین خیالشم نیست هر چی بهش میگم 

میگه فشار پمپ همه چی میزون!!

شاید آخر شب میره پمپ رو خاموش میکنه صبح روشن میکنهاحتمالش زیاده

اگر اینکارو بکنه معلومه مرض داره.

خود عوضیشم طبقه سومه

باید برم نگهبانی بدم ببینم کسی دست میزنه یا نه😁😁😁🤣🤣

چقدر عجیب پس!!!مال ما چرا اینجوری شده نمیدونمکلید موتور خونه ساختمون دست کسی که خیرسرش مدیر ساحتمون ...

ببخشید که می پرسم ولی پمب آب به برق کدوم طبقه وصله؟

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹
اگر اینکارو بکنه معلومه مرض داره.خود عوضیشم طبقه سومهباید برم نگهبانی بدم ببینم کسی دست میزنه یا نه� ...

بر اساس داستان واقعی 🙂

ببخشید که می پرسم ولی پمب آب به برق کدوم طبقه وصله؟

من نمیدونم....ما کلا ۴ طبقه ایم ...طبقات یک و دو فکر نمیکنم بدون پمپ اب مشکل داشته باشه

مستاجر قبلیه که بوده اونا خیلی مشکل فشار اب داشتن از اون به بعد پمپ اب کار گذاشتن تا فشار طبقه چهارم خوب بشه ...تازه پمپ هم درست کردن دو ماه پیش ...الان از دوشنبه شب هفته پیش تا همین امروز هر شب ۳ ساعت اب فشار کم شدید همین بساط

من نمیدونم....ما کلا ۴ طبقه ایم ...طبقات یک و دو فکر نمیکنم بدون پمپ اب مشکل داشته باشهمستاجر قبلیه ...

برای کل سه طبقه به خونه ما وصله خیلی پول برق مون زیاد میشه