والا امروز همه بی بی چک به دست بودن هرچی تاپیک دیدم
حالا من عاشق تاپیک های بیبی چکم. اونم مثبت ولی دو سه هفته یکی میبینم
اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!!
هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!!
هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
دعا کن هفته دیگه منم با بی بی چک مثبت بیام سایتو جر بدم😂😂😂
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
حالا من عاشق تاپیک های بیبی چکم. اونم مثبت ولی دو سه هفته یکی میبینم
از اونجایی که خودم چشم انتظار ام با ذوق تبریک میگم به اونا که مثبت هست بی بی چک هاشون یبار به یکی خیلی گرم تبریک گفتم نگو طرف نامزد بوده بچه ناخواسته بوده گرفت به دو قسمت تقسیمم کرد انگار من گفتم حامله بشه😬😬😂
نه گلم مجردم ولی تنبلی تخمدان دارم همش واهمه باهامه نکنه در اینده دچار مشکل شم و این خوشحال شدم برات
دکترا که برای مجردا هیچی نمیدن برو طب سنتی حتما هم بگو مجردی بهت دمنوش میدن خوب میشی منم اگه اقدام نبودم انجام میدادم دمنوش هاشو
نعنا فلفلی عالیه