2777
2789
کسی که این مبلغ پول داره تو نی نی سایت نظر نمیخواد

ببخشید این مبلغ از نظر شما شاید خیلی زیاده وگرنه الان برای ماشین خریدن دیگه پولی نیست بعدم مگه نی نی سایت چشه همه که اینجا هم سطح شما نیستن!! 

خدایا شکرت عزیزدلم❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که این مبلغ پول داره تو نی نی سایت نظر نمیخواد

عزیزم ماشین الکی شده ۱ تومن دیگ 

الان ماشین ۵تومن اینا اکثر ماشینای خوب همین قیمتن تازه خیلی بالاتر حتی ادم ماشین خریده ۲ تومن، پارسال تا حالا شده ۵ تومن تو کشور ما، من نمیگم پول کمی هس ولی چیز غیر ممکن هم نیست ک ایجور میگی

عزیزم ماشین الکی شده ۱ تومن دیگ الان ماشین ۵تومن اینا اکثر ماشینای خوب همین قیمتن تازه خیلی بالاتر ح ...

کاش میفهمید ایشون معلوم نیست کجا داره زندگی میکنه که این مبلغ براش غیر قابل باوره و تیکه میندازه☹️

خدایا شکرت عزیزدلم❤️❤️
Chr بالاتر از سانتافه هست ژاپنی هستش

از اولم نظرم chr بود بخاطر فضای کمش دو دل بودم گفتم ببینم کسی اگه چیز دیگه ای داره و راضیه بیاد بگه انگار نیاز داشتم یه نفر دیگه مطمئن ترم کنه خیالم راحت شه خسته شدم انقدر تحقیق کردم همون chr میگیرم

خدایا شکرت عزیزدلم❤️❤️
از اولم نظرم chr بود بخاطر فضای کمش دو دل بودم گفتم ببینم کسی اگه چیز دیگه ای داره و راضیه بیاد بگه ...

من خودم تو این قیمت لکسوس رو ترجیح میدم خودم سانتافه داشتم الانم ماشین ژاپنی دارم البته در این قیمت نیست ارزون‌تره 

ژاپنی خیلی بهتره لکسوس نداشتم اما شوهرم میگه خیلی بهتره