روز های اول نوار بهداشتی مای لی ی مدل سوپر پد استفاده کن سایز بزرگش عکسش هم تو تبلیغات نی نی سایت هست خیلی بهتر از این کوچیک هاست و کمتر باعث میشه که اگه وقت نکردی بری دستشویی یا روت نشد بری لباست کثیف بشه
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای اینکه نشی نظری ندارم ، اصلا بهتره تغییر ندی تاریخت رو ،
همون که دوستان گفتن پد حتما با خودم ببر بزرگ و به تعداد زیاد ، مسکن یا شیاف هر کدوم تاثیرش روت بهتره ببر ، کیسه آب گرم ، یا حداقل لباس گرم که حتی اگر هوا خوبه خوب خودتو بپوشونه دردت کمتره و در آخر دمنوش برای تسکین درد پریود که خیلی تاثیر داره ❤️
نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱