2777
2789
عنوان

پریودی در سفر 🥲💔💔

186 بازدید | 14 پست

خانوما 

من چهارشنبه باید برم یه شهر دیگه دقیقا همون روز یا روز بعدش پریود میشم🥲💔

پریودای خیلی بدی هم دارم 

چیکار کنم که 

پریود نشم یا اینکه توی سفر پریودی راحتی داشته باشم 

میشه از تجربیاتتون بگین🥲❣سپاااس 

لطفا پیشنهاد قرص ندین چون نمیتونم❤

🖤🖤

روز های اول نوار بهداشتی مای لی ی مدل سوپر پد استفاده کن سایز بزرگش عکسش هم تو تبلیغات نی نی سایت هست خیلی بهتر از این کوچیک هاست و کمتر باعث میشه که اگه وقت نکردی بری دستشویی یا روت نشد بری لباست کثیف بشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اینکه نشی نظری ندارم ، اصلا بهتره تغییر ندی تاریخت رو ، 

همون که دوستان گفتن پد حتما با خودم ببر بزرگ و به تعداد زیاد ، مسکن یا شیاف هر کدوم تاثیرش روت بهتره ببر ، کیسه آب گرم ، یا حداقل لباس گرم که حتی اگر هوا خوبه خوب خودتو بپوشونه دردت کمتره و در آخر دمنوش برای تسکین درد پریود که خیلی تاثیر داره ❤️

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

سلام عزیزم خوبیتاپیکم بودی واسه مانتومتهش همه گفتن خزه نپوش منم گذاشتم واسه فروش همین الان😞😞

عه سلام عزیزممم 

اره یادمه 

چرااا😐

خودت مگه دوسش نداشتی؟؟

چیکار حرف بقیه داری قربونت💜اتفاقا این مدل مانتو ها اصلا قدیمی نمیشه یا از مد نمیفته 

بنظرم نذارش برای فروش 

خیلی قشنگ بود 

🖤🖤

بخدا قسم بلا استثنا همه گفتن خزه مسخرت میکنن

به نظرت این همه ادم الکی میگن😞😞

جنس عالیه ظاهرشم والا من میگم خوبه اما بالاخره ی چیز میدونن که میگن

کسی هم پیام نمیده بخاطر لکه اش

چه گیری افتادم 

ریپلای نمیشه کرد باید تگت کنم هوف

@dokht_shirazi  

دختر رشتی😍😍😍دانشجو روان شناسی

بخدا قسم بلا استثنا همه گفتن خزه مسخرت میکننبه نظرت این همه ادم الکی میگن😞😞جنس عالیه ظاهرشم والا م ...

ببین عزیزم 

مدل لی هیچ وقت خدا قدیمی نمیشه 

هر جای جهان که بری مد هست 

پس چه بهتر که به حرف دل خودت گوش میدادی نه نظر مردم

🖤🖤