2777
2789
عنوان

نظر سنجی اسم

1581 بازدید | 94 پست

رایان: ریشه فارسی یونانی به معنای اندیشمند و شاه کوچک

نویان : ریشه فارسی ترکی به معنای فرمانده سردار 

آدرین : ریشه یونانی به معنای آتشین زیبا روی 

آرتام: ریشه فارسی به معنای نیروی راستی 

نویان

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی اون تاپیکت رو قفل کردی نتونستم نظر بدم خیلی زورم‌اومد از اینکه آنقدر بی منطق هستی بازم میگی از شوهرم ناراحتم مگه ۶ سال پیش ۳۰ تومن پول کمی بود بعد اون همه پولش تازه پست هم نداد واقعا برادری رو در حقت تمام کرد بازم نمیگی پولم رو نداد میگی شوهرم اگه اون پول بود اون زمان خیلی به دردتون میخورد بعدش داره میبینن زندگیت متلاشی شده آنقدر غیرت نداره زندگیت رو نجات بده 

ببخشیدکه اومدم اینجا نظرمو گفتم ولی شما خیلی ناحق حرف میزنید یعنی چی که میگی بخاطر30تومن زندگی6ساله رو به بادداد،ایشون چقدر مرد شریفی بودن که 6سال صبرکردن و الان اگه بخاد قانونا حقش بگیره داداشت باید600میلیون بده هر مرد دیگه ای جای ایشون بود شکایت میکرد پای خانوادت رو به دادگاه میکشوند ،خب ایشون بنده خدا با زبون خوش فایده نکرد رفته به مردم گفته والله قدرش بدون اگه شوهر من بود طلاقم میداد ازمون شکایتم میکرد ،تازه شما طلبکار شدین ببخشیدا ولی حرفنون خیلی برام غیرقابل هضم بود نه تنها برای من بلکه برای ملت هم بگی هیشکی حق به شما نمیده عزیزم،حلالم کن اگه ناراحت شدی،ولی دلت باهاش صاف کن اونی که مدیونه تویی گلم

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت
ببخشیدکه اومدم اینجا نظرمو گفتم ولی شما خیلی ناحق حرف میزنید یعنی چی که میگی بخاطر30تومن زندگی6ساله ...

سلام من متوجه حرف اسی شدم

اسی میگه چون داداشم گفته در سود و ضرر شریک باشیم وقتی سرمایه از بین رفته باید در ضرر شریک باشیم طبق قولی ک بهم دادیم و مطالبه ای نکنیم 

سلام من متوجه حرف اسی شدماسی میگه چون داداشم گفته در سود و ضرر شریک باشیم وقتی سرمایه از بین رفته با ...

به هرحال کارش غیرقانونی بوده الان هم پولداره وظیفشه پول خواهرشو برگردونه یه جا گرفته یه جاهم پس بده شوهر این خانم هیچ وظیفه ای نداره که ضرر بده کمکش کرد پول رو قرض داد چندسال هم ساکت بوده الان اقاهه پولدار شده بااااید پس بده حتی اگه اون قول و قرار گذاشته بودن داداشه اگه غیرت داشت انصاف داشت بایدالان که براش گرفته خودش بگه ابجیم وام ازدواجش بهم داد زشته جلوی شوهرش منم به عنوان هدیه همون پول خودش بعد6سال برگردونم شوهرش هم که ناراحته،با اینکه الان وام ازدواج شده 600تومن شوهرایشون بنده خدا همون30تومن روخواسته

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت
به هرحال کارش غیرقانونی بوده الان هم پولداره وظیفشه پول خواهرشو برگردونه یه جا گرفته یه جاهم پس بده ...

یعنی نگا برادر اسی خواهرش رو حاضره بکشه ولی یه تار از سر زنش کم نشع

اونوقت اسی همش میگه شوهرم حسودیش شده که برادرم با پول حروم و قرضی به ماشین و خونه رسیده 

In love with darkness ♥🐞

اسی برادرت به مرگت هم اهمیت نمیده . اونوقت از غریبه انتظار داری که ظلم رو بخاطر تویی که پشتش نیستی تحمل کنه؟ 

همین الانشم زیادی بخاطره تویی که پشتش نیستی تحمل کرده

زدی رو دست هر چی مرده بچه ننه ی ایرانی هست. نمردیم و زن بچه ننه هم دیدیم

In love with darkness ♥🐞