2777
2789
عنوان

بلو بانک هک شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 55 پست

آدم چقد جوگیر باشه که هم پرد باشه تو سایت بارداری عضو بشه بعدم کاربری رو بزنه سینیور سافت ور دولوپر 

کجا میری برادر وایسا 

ببخشیدا انقد رک گفتم عجیب بود برام

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام وقتتون بخیر ببخشید اینجا پیام میدم ، من در مورد ترید طلا داشتم تحقیق میکردم دیدم شما تو اکثرشون نظرتون رو نوشتید،  یه کمکی ازتون میخواستم.  طبق تحقیقم ترید تو فارکس ارز دیجیتال و ... مشکل شرعی داره و حرامه . آیا تو ایران هم میشه طلا ترید کرد مثلا تو بورس  ، آیا مشکل شرعی نداره ؟ سود داره ؟ اگه جوابتون مثبته به نظرتون من برم ترید طلا یاد بگیرم یا نه ؟  خودم با ۵۰۰ میلیون کار میکنم ماهی ۲۵ یا ۳۰ درامد دارم و ارزش اصل پولم هم با تورم بالا میره کمو بیش

سلام وقتتون بخیر ببخشید اینجا پیام میدم ، من در مورد ترید طلا داشتم تحقیق میکردم دیدم شما تو اکثرشون ...

ترید طلا جزو سخترین کار ها هست و برای افراد مبتدی و متوسط مناسب نیست بیشترین ضرر های من هم در طلا هست بعد از چندین سال کار کردن

فارکس قبل از سال ۱۳۹۰ در کشور مجاز بود ولی بعدش اتفاقایی افتاد که منجر به ممنوع شدنش شد

اگه انسان معتقدی هستید ۹۹ درصد مراجع تقلید شیعه گفتن که فارکس دارای اشکال شرعی هست جز آیت الله خامنه ای که گفتن به شروطی مجاز هست

ولی ارز دیجیتال از نظر مراجع شیعه مشکلی نداره تقریبا مگر اینکه فیوچرز کار کنید که حرام هست

مهم نیست در چه بازاری کار کنید اگه تحلیل بلد باشید میتونید در تمام بازار ها کار کنید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
ترید طلا جزو سخترین کار ها هست و برای افراد مبتدی و متوسط مناسب نیست بیشترین ضرر های من هم در طلا هس ...

در ایران هم میتونید در طلا کار کنید مثلا طلای آب شده ولی دارای اشکال شرعی هست چون ۹۹ درصد سایت ها طلای واقعی معامله نمیکنند و فقط ارزش طلا رو معامله میکنن و جنس فیزیکی تحویل مشتری نمیدن

در بورس هم مشکل شرعی نداره و میتونید صندوق های طلا رو معامله کنید هرچند بورس ایران فعلا مناسب نیست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
هک روش های مختلفی داره و هر هکی قرار نیست برنامه یا سایت بسته بشه هر اطلاعاتی وارد برنامه میشه جایی ...

سلام خوب هستین؟

من یه سوال دارم درباره هوش مصنوعی 

شما نمیدونی هوش مصنوعی برای بورس کاربرد داره یا نه؟ 

برای خواهرم میپرسم. از من پرسید نمیدونستم جوابشو

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
سلام خوب هستین؟من یه سوال دارم درباره هوش مصنوعی شما نمیدونی هوش مصنوعی برای بورس کاربرد داره یا نه؟ ...

کاربرد داره ولی هنوز تا جایی که میدونم برای بورس برنامه نویسی نشده ولی برای ارز دیجیتال برنامه نویسی کردند منتهی دارای اشتراک دراری ماهانه هستن از ۴۰ درار شروع میشه ماهانه

کاربرد داره ولی هنوز تا جایی که میدونم برای بورس برنامه نویسی نشده ولی برای ارز دیجیتال برنامه نویسی ...

یعنی آیا میشه ازش پرسید در این شرایط بورسی فلان سهمو بخرم یا بفروشم؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
یعنی آیا میشه ازش پرسید در این شرایط بورسی فلان سهمو بخرم یا بفروشم؟

خیر ربات معامله گر هست خودش خودکار معامله میکنه در ارز دیجیتال

ولی برای بورس ایران چیزی سراغ ندارم

معنیش چیه

برونامه نویس حرفه ای مثلا😂😂

سینیور دولوپر دیگه یعنی ته خفن بودن تو برنامه نویسی

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو