2777
2789
عنوان

بلو بانک هک شد

1602 بازدید | 55 پست

بلو بانک هک شد و اطلاعات تمامی کاربران به مبلغ ۵۰ هزار دلار  به فروش گذاشته شده که شامل شماره تماس و اسم کامل افراد و شماره کارت هست

مسئولین این ادعای هکر رو رد کردن ولی هکر اطلاعات ۲۵ هزار نفر رو منتشر کرده و ادعاش رو ثابت کرده

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بعد که اطلاعات افراد پخش میشه چی میشه ؟

هرکسی بخره دیتای مشتریان رو به روش های مختلف میتونه سواستفاده کنه مثلا لینک میفرستن بهتون و میگن از طرف بلوبانکه با این مشخصات ثبت نام کردید با فلان کارت شما هم باور میکنید چون اسم و فامیل رو‌میدونه و شماره کارتتون رو و...

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
اگه هک شده بود که برنامه ش باز نمیشد 😐 منبع حرفتون از کجاست

هک روش های مختلفی داره و هر هکی قرار نیست برنامه یا سایت بسته بشه هر اطلاعاتی وارد برنامه میشه جایی به اسم دیتابیس ذخیره میشه و اگه بتونن به دیتا بیس نفوذ کنند کار تمومه

منبع سایت شهر سخت افزار هست که معتبر ترین سایت تکنولوژی در کشوره و میتونید جستجو کنید 

سلام وقتتون بخیر...

ب نظر شما منطقیه الان طلابفروشم و بریزم توی ارزدیجیتال

تقریبا نزدیک ۲ ساله دارم اموزش میبینم

طلاهامم نزدیک ۷۰تومن میشه

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤
سلام وقتتون بخیر...ب نظر شما منطقیه الان طلابفروشم و بریزم توی ارزدیجیتالتقریبا نزدیک ۲ ساله دارم ام ...

تا وقتی در حساب تمرینی به سود دهی نرسیدید حداعقل به مدت ۶ ماه

نباید در حساب واقعی شروع کنید

ارز دیجیتال دارای نوسانات زیادی هست

تا وقتی کامل به استراتژیتون مسلط نشدید نباید ورود کنید در حساب اصلی

با پولی که اگه از دست بدید صدمه ای به زندگیتون میخوره یا ناراحت میشید نباید ترید کنید

تا وقتی در حساب تمرینی به سود دهی نرسیدید حداعقل به مدت ۶ ماهنباید در حساب واقعی شروع کنیدارز دیجیتا ...

سپاسگزارم از راهنماییتون

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤
هک روش های مختلفی داره و هر هکی قرار نیست برنامه یا سایت بسته بشه هر اطلاعاتی وارد برنامه میشه جایی ...

سلام وقتتون بخیر

من قبلا پست هایی که میذاشتین و نظراتی که میدادین تو گوگل  درمورد بازار فارکس میخوندم و مشتاق بودم باهاتون صحبت کنم، امکانش هست  من رو راهنمایی کنین؟ من دو ماه هست وارد بازار فارکس شدم و رو طلا ترید میکنم. اما متاسفانه تعداد ضررهام بیشتر از سودام شده و حسابی ذهنم درگیر هست و از کال شدن میترسم، نمیدونم دقیقا مشکل کجاست! 

سلام وقتتون بخیرمن قبلا پست هایی که میذاشتین و نظراتی که میدادین تو گوگل درمورد بازار فارکس میخوندم ...

مشکل از پلن شماست یعنی از استراتژی خودتون بک تست نگرفتید

حداعقل باید ۶ ماه بک تست بگیرید بعد برید سراغ بازار واقعی

در بازار واقعی هم حداعقل ۱ سال طول کشیده برای بزرگان این بازار که توض موفق بشن منو شما که انگشت کوچیکه اونا هم نمیشیم انتظار سود در ۲ ماه نامعقول هست

برای من ۳ سال طول کشید تا از ضضر ده بودن به سود برسم چندین بار کال مارجین شدم تیک عصبی گرفتم و...

این بازار ها مناسب همه نیستند و دارای فشار روانی و استرس زیادی هستند

اگه تحمل از دست دادن پولتون و سرمایتون رو ندارید بازار های مالی به درد شما نمیخوره

فقط یه راه برای موفق شدن هست بک تست گرفتن و تمرین کردن که ممکنه تا چندین سال طول بکشه