2777
2789
عنوان

ivf من

207 بازدید | 17 پست

سلام خانوما 

اومدم از تجربیاتم تا اینجای کار بهتون بگم و ازتون کمکم بخوام😉

من حدودا ۳ ماه پیش تخمک کشی کردم و ۳۷ تا تخمک خوب داشتم که ۸ تا جنین ازش با روش میکروانجکشن تشکیل شد بخاطر مورفولوژی ۱ همسرم جنین ها کم شدن

البته خودمم تنبلی تخمدان دارم که دکتر جنین شناس گفت بخاطر همسرم بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن سیکل دوم پریودی روز اول تا سوم بیا من روز دوم رفتم همه چیز اوکی بود اما متاسفانه سرما خوردم و سیکل کنسل شد

تا این ماه روز سوم رفتم همه چیز اوکی وارد سیکل نچرال شدم

از همون شب به مدت ۵ روز روزی دوتا لتروزل خوردم و روز ۳ سیکل و۷ سیکل هم سینال اف  دور نافی ۷۵ واحد زدم داروهای تقویتم فرتیل سی ام و لاکتوفمم میخورم

روز ۸ سیکل رفتم دوتا فولیکول ۱۴ داشتم ولی اندومتریوز رحمم (ضخامت رحم) ۵ونیم بود

که دکتر گفت یه خورده  ای کم حالا باز قرار دو روز دیگه برم حالا میام براتون مینویسم

کسی میدون چی خوب واسه ضخامت رحم دکترم که هیچ داروی نداد گفت  دور روز دیگه بیا ببینم چی میشه

هزینه رو هم لطفا بگو و اینکه کدوم مرکز رفتین من یک سال بعد زایمانم میخوام برای دوقلو باردار شدن آی و ...

من تا اینجا ۳۰ تومن هزینم شده ۱۳ تومن حدودا دادن بهم بیمه فاکتورم بردم که باز میدن

مرکز رویان 

بله میشه بعد از زایمان

تعیین جنسیت گرون تره

خوب بگم که برای تخمک کشی یا همون پانکچر من هرشب یا یک شب درمیون روغن سیاهدانه میزدم گردو بادام خوردم 

کاچی درست میکردم کنجد میریختم

شیرموز که توش کنجد خرما گردو و بادام و عسل بود 

صد در صد قبل از پانکچر اگه شوهرتون مشکل داره دارو بخوره بعد برید چون من اینکارو نکردم و جنینام کم شد 

من تا اینجا ۳۰ تومن هزینم شده ۱۳ تومن حدودا دادن بهم بیمه فاکتورم بردم که باز میدنمرکز رویان بله میش ...

ببخشید از بیمه تامین اجتماعی چجوری هزینه ش رو گرفتین؟ کجا بردین مدارک رو؟ میشه مدارک روببریم تامین، تامین یه کپی بگیره و اون رو کپی برابر اصل لحاظ کنه و من اصلش رو ببرم بیمه تکمیلیم؟

ببخشید از بیمه تامین اجتماعی چجوری هزینه ش رو گرفتین؟ کجا بردین مدارک رو؟ میشه مدارک روببریم تامین، ...

عزیزم من بیمه بسیجان (دانا)هستم از طریق خود مرکز ناباروری بیمه شدم اونجا فاکتور میبرم بهم برمیگردونن با تامین اجتماعی نمیدونم 

پنجشنبه آزمایش lh و استرادیول و پروژسترون دادم و سونو شدم فولیکولام ۲۰ و۲۱ بودن و آزمایشم نیاز به تکرار دوباره داشت که شنبه قرار باز تکرار بشن و سونو بشم

امیدوارم با این همه مشکلات حداقل نتیجه بگیرم