2777
2789
عنوان

تاپیک فوق. شوهر داری...

3614 بازدید | 118 پست

جدا از قضیه ضد شوهری....بیاید به هم راهکار بدیم از جذب همسر و تجربیاتتون ..

بیاید از تجربیاتتون بگید که جواب داده

بیاید از کارهایی بگید که نباید میکردین

به نظرتون دلیل سردی مردای امروز از خونه زندگی چیه

وهر راهکاری مطلبی دارید

نگید ایش مردا پرو میشن

­‍

💫چگونه زن جذاب باشیم؟

👈خودت را دوست داشته باش

✨اگر بلد نباشید خود را دوست داشته باشید، ممکن است با وجود زیبا بودن، جذاب نباشید. به عنوان مثال اگر شما مدام در حال غر زدن به سایز کمر خود باشید دیگر کسی متوجه براقیت و زیبایی موهای شما نخواهد شد. مطمئن بودن و اعتماد به نفس ابزاری قدرتمند و مسری است که می تواند به سایرین نیز منتقل شود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل سردیشون خوبیه بیش از حد زناست! اگه ذهنشونو به شدت درگیر کنین دیگه هیچوقت سرد نمیشن. همه چیزو براشون فراهم میکنین در کنارش هر بلایی هم سرتون بیارن هیچی نمیگین و قبول میکنین خوب معلومه سرد میشن. به نظر من هر چند وقت یه بار به چالش جدید دعوتش کنین مخصوصا مالی

دخترم تمام زندگی من

#مهارتهای_ارتباطی_همسران

#هنر_بیان

گاهی اشتباهی که ما در رابطه با #همسرمون میکنیم اینه که با حرف هامون یه جوری احساس #بی_لیاقتی و #کوچیک_بودن و #حقارت بهش میدیم !

مثلا وقتی یه کاری میکنه یا یه چیزی میگه میگیم :

🔸یکم منطقی فک کن!

🔹آخه چرا انقد بی فکر و ساده ای؟

🔸چرا میذاری انقدر راحت گولت بزنن؟

🔹چقدر بچه گانه فکر میکنی!

و.....

وقتی اینجوری میگیم #دو تا عکس العمل ممکنه ببینیم :

👈 یا شوهرمون برای #اثبات خودش لجبازی رو در پیش میگیره و تازه اول ماجراست!

👈👈یا اینکه شوهرمون از ما دور میشه و برای اینکه سرزنش نبینه و نشنوه ترجیح میده یکم مخفیانه تر اقدام کنه و شرح کارها و حرف هاش رو دیگه به ما #نمیگه!

پنهان کاری

🌺

#سوال

من با شوهرم هر روز #دعوا میکنیم هر چی چیزی دعوا میشه من همش #قهرمیکنم دست خودم نیست برا هر حرفش که بهم بربخوره قهر میکنیم هرچی بهم بگه زود برمیخوره نمیتونم تو خودم هضم کنم که چرا اون حرفوبهم زد ۶ساله ازدواج کردیم عاشق بود از اول الان احساس میکنم مثل اولا نیست اون بیشتر از من کوتاه میاد من اصلا بلد نیستم چطور رفتار کنم چطور شوهرموبکشم طرف خودم فقط من بدونه منو ببینه بهم ارزش بده میگه از زندگی سیرم کردی با این اخلاقت رفتارت توروخداکمکم کنید من چیکارکنم شوهرم فقط منو بدونه به حرفم گوش بده شوهرداری بلد نیستم اصلا مثل بچه ها قهر میکنم روموبرمیگردونم که چه حقی داره اون حرفو بهم بزنه ازچشمش افتادم میدونم چون دیگه مثل قبل نیست سرخودشده هرکاری دلش بخواد میکنه میره میاد بهم ارزش نمیده دیگه چیکارکنم بگرده مثل سابق دوسم داشته باشه احترام بزاره احترامم رفته ۲۶سالمه شوهرم ۳۰

#جواب

یکی از عواملی که موجب کاهش محبت در خانواده میشه قهر ودعوای مستمر هست خداوند در قرآن خطاب به زوجین می فرماید که همسران را برای آرامش بخشیدن به یکدیگر آفریده واگر سیره زن وشوهر خلاف این موضوع حرکت کند به تدریج بنیاد خانواده از بین میرود

اخطار⚠️

اخطار ⚠️

اخطار⚠️

با توجه به اخلاقی که دارید و وصفش کرده اید در این شرایط جامعه که وضعیت فساد در تلفن های همراه وخارج از منزل به اوج رسیده وبرخی از زنان جامانده ویا وامانده از همسر برای پیدا کردن یک همسخن یا شریک جنسی محبت خیرات می کنند اگر همسرشما بصورت مستمر از شما قهر ببینه با توجه به نیازهای روحی وجنسی هم که داره اگر از طرف یکی از بانوان نامحترم چراغ سبزی دریافت کند برای شما سوالها پشیمانی  در پی خواهد داشت بنابرابن هرچه زودتر با مراجعه به مشاور نسبت به اصلاح رفتاری خود اقدام کن

🍃🍂🌺🍃🍂🌺

✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃

من در سه سالی که از زندگیم گذشته به این نتایج رسیدم :

- -هرگز قهر رو طول ندیم ... قهر فقط باید سر سنگینی باشه نه حرف نزدن و جای خواب عوض کردون و..

-احترام متقابل خیلی مهمه ...حتی به شوخی هم به هم بی احترامی نکنیم 

هر ناراحتی که از خانواده همسر و... داریم رو حتما با ارمش و وقتی تنها هستیم مطرح کنیم ... خود سانسوری کار خوبی نیست ...جیغ و ویغ بدتره ... حس خودمون و ناراحتیمون رو مطرح کنیم ... کسی رو متهم نکمیم ...گفتنی ها رو بگیم تا همسر در ذهن خودش مقصر رو پیدا کنه ...

هرگز اجازه ندیم کسی نقطه ضعف همسر، چیزی که ما ازش ناراحت میشیم و.. رو متوجه بشه 

همیشه طوی رفتار کنیم که گویا ما و همسر در یک تیم هستیم نه مقابل هم ... حتی در اختلافات 

فعلا اینا رو یادم اومد   

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

و به همه ی اینها اضافه کنید : خودمون رو دوست داشته باشیم بیشتر زا هر کسی و به خودمون بیشتر از هر کسی احترام بگذاریم ...

مهمترین رمز جذابیت احترام به خود و اعتماد به نفس بالاست

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

🍁🍂🍁🍂

#خانمها_لطفا_بخونید

یه جمله ی جالبی هست که میگه:

"کم هستند حرفهایی که ارزش آنها از سکوت بیشتر باشد"

پس....

سعی نکن با حرفهای زیاد و بیخود فضای خونه مشوش بشه.

نیازی نیست تمام وقایعی که تو طول روز اتفاق افتاده رو برای همسرت تعریف کنی؛

فقط بعضی مسائل مهم که باید همسرت در جریان قرار بگیره و یا موضوعات جالبی که باعث شادی و نشاط میشه (البته به استثناء غیبت و تمسخر دیگران)

تعریف کردن بعضی از موضوعات، هم به ضرر خودته، هم همسرت رو نگران یا ناراحت میکنه و ممکنه گاهی از دست یه نفر دلخور بشه.

پس تو حرف زدن ها دقت کن!

این ضرب المثل برگرفته از سخن امام علی (ع) هست:

👈جز راست نباید گفت،

👈هر راست نشاید گفت.

شایسته نیست که هر حرف راستی رو هم به زبون بیاری.

#سیاست_های_زنانه

🙊اینکه توی کوچه یکی بهت متلک گفته، یه نفر بهت بد نگاه کرده،... شوهرت رو بدبین و حساس میکنه.

🙊اینکه خواهرت با پدرتون مشکل داره، اینکه برادرت با خانومش اختلاف دارن،... آتو دست شوهرت میوفته.

🙊اینکه دوستت با شوهرش درگیره، همسایه با مغازه دار سر کوچه دعوا دارن، واحد روبرویی با واحد بالایی حرفشون شده و ...غیبت و بدگویی میشه.

هیچ کدوم به همسر

ت ارتباطی ندارن❗️❗️❗️

یه نفر حرف جالبی میزد. می گفت هر وقت خواستی به کسی چیزی بگی قبلش تو دلت بگو "به من چه؟ به اون چه؟"

اگه جواب دو سوال رو بطور منطقی داشتی، اونوقت حرفت رو بگو؛ وگرنه اگه حرفی که می خوای بزنی نه به شما مربوط بشه نه به طرف مقابلت، بهتره اصلا نگی؛ چون معلومه حرف بیخودی هستش.

⛔️به نظرمن ما خانما هرچی میکشیم از دست زبونمونه.

👌اصلا براهمینه که خانمایی که کمتر حرف می زنن با سیاسترن

شوهر من فقط محبت نياز داره محبت كه ميكنم كلى مهربون ميشه ولى من حرصيم ديگه يكمم زود جوشم فورى عصبانى ميشم و قيافه ميگيرم اونم ميره تو قيافه😢بخاطر همين زود رنجيم اوقات تلخى درست ميكنم و اينم خيلى بده😔

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️