2777
2789
عنوان

به نظرتون کدومو بخرم

188 بازدید | 22 پست

حدود ۴-۵تومن پول دارم (میدونم کمه ولی خب همینه😅)

برا پسرم دوچرخه؟۵سالشه و یه مدته دوچرخه میخواد 

یه تیکه طلا کوچولو؟ خودمم پوتین و لباس زمستونی ندارم 

کدوم؟

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مادر بودم قطعا نیاز فرزندمو تامین میکردم 😁دوچرخه بخر واسش

اتفاقا خودمم همین فکرو دارم ولی چون باباش دیروز میگف میخرم براش دودل شدم البته اونم معلوم نیس کی بخره

اتفاقا خودمم همین فکرو دارم ولی چون باباش دیروز میگف میخرم براش دودل شدم البته اونم معلوم نیس کی بخر ...

خب پس چرا دیگه نظر میپرسی عزیز

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

اتفاقا خودمم همین فکرو دارم ولی چون باباش دیروز میگف میخرم براش دودل شدم البته اونم معلوم نیس کی بخر ...

پس اگه باباش قراره بخره بزار خودش بخره شاید اینطوری بد عادت شه اگه تو بخری به بچت بگو مغزشو بخوره بگه کی میخری کلافه ش کنه بخره🤣🤣🤣🤣

تو هم برو با پولت طلا بخر 😁این بهتره کامنت اولمو فراموش کن🤣

چه اشکالی داره شاید نظرم عوض شد الان خب با وجود نظرات میگم طلا بهتره

دیگه باز تو صلاح خودتو و بچه اتو بیشتر از همه میدونی هرجور فکر میکنی درست تره انجام بده

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

پس اگه باباش قراره بخره بزار خودش بخره شاید اینطوری بد عادت شه اگه تو بخری به بچت بگو مغزشو بخوره بگ ...

😂😂😂😂

اره همون میگم وقتی اون میخواد بخره من برا چی دیگه بپرم وسط؟چه کاریه 😂😂

من طلا بخرم