2777
2789

مادر وپدر من جز من بچه ای ندارن و دوتا بچه بعد رفتن من به سرپرستی گرفتن

دوتا دختر سرپرستی گرفتن که یکیشون بزرگ شده و داره میره و دیگه خرجی نداره و ازدواج کرده

یکیشون هنوز کوچیکه و کلاس هفتم 

و مادربزرگم دچار سرطان شده و متاسفانه هزینه اش زیاد 

و پدرم تنها هزینه ها درمانش میده و فقط داروهاش ماهی پنحاه تومن میشه و شیمی درمانیش 

ازمایشاتش باز یه مبلغ جدا 

حالا به دختر گفتم تو‌که ازدواج کردی خواهرتو بیا ببر و از اول قرار بود ما اینارو یه مدت نکه داریم تا مادرشون بیاد ببرتشون که ازدواج کرد و بچه ها گفتن اینجا راحت ترن تا با همسر جدید مادرشون راحت نیستن 

ما الان موندیم بچه رو‌نگهداریم یا به مادرش اجبار کنیم بیاد ببره 

پدر من ماهی پیش به سختی برای خورد وخوراک و لوازم مدرسه و... با بدبختی و زدن از شکم خودشون که بوه تو سن رشده و‌همه چی باید بخوره 

هشت تومن حساب کرد خرج بچه کرد 

حالا مامانم میگه ما زیاد خرجش میکنیم با کمترم میشه در حد سه تومن ولی بچه رو ندیم 

ولی من میگم نه سه تومن نمیشه ماهانه خرج بچه ماهی سه تومن خیلی بیشتر تازه شهریه و ... هم‌هست 

به نظرتون با مادرش صحبت کنیم بیاد ببرتش با اینکه بچه گفته خونه اونا دوست نداره و گریع میکنه 

یا میشه باهمین ماهی سه تومن جمعش کرد 

شما چه قدر خرج بچه هاتون میکنین 

شهریه ،کتاب ،لباس و....؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگر براتون مقدوره بچه رو ناامید نکنید ،اگر میتونید یه خیر پیدا کنید هزینه هاش رو به عهده بگیره ولی دست رد به سینه اش نزنید خیلی شرایط شما و اون بچه حساسه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

وقتی بچه میاری ب سرپرستی میگیری، دیگه نباید بگی بچه هه.

دیگه اون میشه بچه خودت

میشه بچه خودت رو بدی بره؟؟؟

اون بچه اونجا راحته

میگه جای دیگه راحت نیست

بدینش بره؟

به عواقبش فکر کردین؟

اون ک با زور نیومده، شما اوردینش

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁