2777
2789
عنوان

خانم های سایت از سیاست های شوهرداری تون میگید 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 20 پست

امتحان کن اگه نمیتونی جوابش بدی و دلت خنک نمیشه بشین گریه کن تا خالی بشی بعد اون میاد دورت

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتحان کن اگه نمیتونی جوابش بدی و دلت خنک نمیشه بشین گریه کن تا خالی بشی بعد اون میاد دورت

گریه...‌..

باورت میشه گریه شده کار هر روزم امروز زید چشم هام کبودی های ریز زده😔

خیلی دعوامون بد بود خیلی بد شد برا دوتامون🥲

عیب نداره عزیزم دعوای زن و شوهری همش هست..

من خودم اوایل ازدواجم ۱ماهم نبود ازدواج کردم شوهرم و دوستاش می‌رفتن بیرون یا باشگاه یا شهرستان مامانش اومد بهم گفت نزار بره تو بگی نمیره بهش گفتم مادر جان مگه همسرم اسیره بزار بره یه دفعه ایی بخوام جلو گیری کنم سخت میشه زندگیم گفت آفرین دخترم شیر مادر حلالت باشه شوهر دار تو هستی نه بقیه عروسام...

پس یکن سیاست داشته باش 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
گریه...‌..باورت میشه گریه شده کار هر روزم امروز زید چشم هام کبودی های ریز زده😔

سعی کن بری بیرون خودت یه دور بزنی کم بشین تو خونه افسرده میشی عزیزم 

حتی برو تا سر کوچه ایی پارکی یا خرید در حد ۱۰۰ تومن غذا متنوع درست کن کم کم عادت میکنی

اوایل ازدواج طبیعیه مخصوصا اگه سنتی ازدواج کرده باشین چون با اخلاق هم زیاد آشنا نیستین 

ما هم دو سه سال اول خیییییلی دعوا داشتیم جوری که پای حونواده ها هم به دعوامون باز میشد و آبروریزی میشد... اگه برگردم به اون سالها هیچ وقت آتیش دعوا رو بیشتر نمیکردم و لج و لجبازی نمیکردم