2777
2789

اصلا وجدان ندارن

من تحت نظر دکتر برا بارداریم

اونجا چک سونو و آزمایش با ماما هست و رایگانه

ماما تحت نظر دکتره و حقدقش رو اون میده

حالا روزی که سونو دادم اونا مطب نبودن که ببرمش چک کنن شماره بهم داد که بفرستم براش 

وقتی فرستادم گف باید ویزیت بشی بهش گفتم مگه رایگان نیست؟؟گفت اگه میخوای دو سه روز دیگه بیارش 

حالا که رفتم میگه باید همون روز قرص رو مصرف میکردی 

حالا به خاطر این بی ... کل اقدام این ماه و امپولایی که زدم و داروهایی که مصرف کردم رفت رو هوااااا

به نظرتون بمون پیشش؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان واقعا اکثر پزشکا پولکی شدن . من یه ماهه زایمان کردم 

دکتر فقط ۳۰ تومن زیرمیزی گرفت که سزارینم کنه…

الان فقط خودت باید به فکر خودت باشی و‌ توی این شرایط به فکر پول نباشی و میگه ویزیت شی به پول فکر نکن 

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

عزیزم الان واقعا اکثر پزشکا پولکی شدن . من یه ماهه زایمان کردم دکتر فقط ۳۰ تومن زیرمیزی گرفت که سزار ...

از حرص تب خال زدم 

کاشکی پولشو میدادم

چه میدونستم وجدان ندارم کاشکی دعواشون میکردم

والا هیچی رایگان نیست

من هردفعه میرم ۳۰۰ ویزیت میدم ، بعد آزمایش سونو کلی مینویسه دهنم صاف شده ، برای هر سونو یا آزمایش یه تاریخ میده

هر کدومو جدا جدا همون روز باید ببرم مطب دوباره ۳۰۰ میگیره آزمایش هارو جواباشو میبینه 

الان ۳ ماهمه بالابیست میلیون برای ویزیت ها و آزمایش و سونو هام خرج کردم😐

از حرص تب خال زدم کاشکی پولشو میدادمچه میدونستم وجدان ندارم کاشکی دعواشون میکردم

دیگه الان حرص نخور عزیزم از این به بعد دیگه توی این موردا اول به خودت و هدفت فکر کن ،،، 

انشالله همین ماه  اصلا بدون دارو امپول باردار میشی و اصلا به این دکترا نیاز هم‌ نداشته باشی

وقیقا منم فقط هی بچه بیلرید خو هزینه ها رو کم کنید

هزینه کم کنن؟؟ هه 

بخدا یه زایمان کردم ۸۰ تومن فقط تو‌بیمارستان خرج شد 

وقیقا منم فقط هی بچه بیلرید خو هزینه ها رو کم کنید

بچه با تیلیاردها پول قابل مقایسه نیست 

هرچیزی بهایی داره 

بچه هپ از اول بارداری تا بدنیا اومدنش نهایت۱۵۰ هزینه داشته باشه

من بااین اوضاع جامعه هنوزم عقیده ام اینه که بچه باید زیاد باشه

حداقل ۳ تا

بچه با تیلیاردها پول قابل مقایسه نیست هرچیزی بهایی داره بچه هپ از اول بارداری تا بدنیا اومدنش نهایت۱ ...

درصورتی که شرایطشو خانواده داشته باشه فقط بارداری تا زایمان نیست که. اون بچه اینده میخواد