2777
2789
بچها خواهش میکنم بیاین برای ایشون حتی شده یه حمد بخونیم🥲❤️

🙂ممنونم

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدددددحققق

منم دلم سوخت ادمش کردم یه ادم افسرده و بی کس و بیکار شد صاحب خونه ی اماده ماشین زیر پاش .خانواده ی گرم و متعهد ...احترام 

اخرش یه لگد زد به ظرف غذاش 

همه مردا عین همن 

خوب نداریم !همشون لنگ همن

وسواسم 😔دیوونم کرده بدترین حالت رو دارم یکی دوتا هم نیستند

عزیزم برای همه من دعا میکنم شماهم همینطور خدا بهتون ارامشو کمک میکنه انشالا خیلی زود🥲❤️

آره خواب بودم تازه چشمام گرم شده بود دخترم که ۵سالشه وپسرم که ۷ سالشه ۶بار منو بیدار کردن🥲🥲

عزیزممم خدا حفظشون کنه براتون🥹❤️ دلگیر نشو بااینکه میدونم نیستی اخه مگه میشه مادر از بچش برنجه

اره از مردی که جونمو ثروتمو پاش گذاشتم ادم شد بالا که اومد حالا میگه من و تو روی کاغذ فامیلیم مادر خ ...

عزیزم خدا بزرگه خدا سایه مادرو خواهرتونو براتون حفط کنه تنشون سلامت❤️

خدا خودش جواب هر ظلمیو میده اگه کسی بخاد ظلم کنه اینو مطمعن باش ❤️