2777
2789
عنوان

مگه‌ نه🥲

112 بازدید | 14 پست

دیگه بهم ثابت شده که تو هر بحث و دعوایی اونی که بیشتر داغ کرده و داد و بیداد میکنه بی گناه تره، مقصرا همیشه به خودشون مسلطن، اروم و بی صدا مغزتو نابود میکنن و عصبانیت میکنن تا اخرش بگن دیدین فلانی چیکار کرد؟ من داشتم مث ادم باهاش صحبت میکردما.

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس اونی که مظلومه بی گناهه چون حرفی واسه گفتن نداره

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

سلام عزیزم ببخش اینجا پیام گذاشتم 

چطور تاپییک رو پاک کنم 

از خانواده همسرم خیلی چیزا گفتم اگر خودشون بخونن با توجه به نشونه ها متوجه میشن درباره اوناست نمی‌خوام تاپییک های قبلم رو بخونن

سلام عزیزم ببخش اینجا پیام گذاشتم چطور تاپییک رو پاک کنم از خانواده همسرم خیلی چیزا گفتم اگر خودشون ...

سلام گلم والا دقیق نمیدونم ب نی نی یار پیام بده یا زودتر قفل کن تاپیک رو...فک‌نکنم جز نی نی یار اگ بتونه پاک کنه تاپیک رو

پس چطوری اینقدر با منطق نظر دادی ... یکم حالم یه جوری شد بابت تاپیک اگه حوصله داری یکم حرف بزنیم دلم ...

تلگرام دارید؟؟؟اگ میخوای آیدی بدم اونجا حرف بزنیم