2777
2789
ادم اصیل دروغ نمیگه دو رو نیست ولی تو کشور ما یه چیزهایی یه ادمهایی تمام اصول درست رو زیر پا گزاشتن ...

ممنون گلم برای هم دعا کنیم انشاالله همه دلمون خوش باشه و عاقبت بخیر بشیم من واستون دعا کردم

هیییی خواهر کاملا میفهممتچیکار کنیم با این بچه ننه ها

منم دقیقا پیامهاتون رو درک میکنم 

شوهرم آدم خوبیه ولی زن داری بلد نیست 

همه کاری برام میکنه ولی وقتی پای خانوادش وسط باشه گند میزنه به همه چی 

حالا هم که پای بچه اومده وسط 

از شدت علاقه و وسواس به بچه داره منو اذیت میکنه 

اصلا هیچکس فکر نکنم درک کنه اینو  

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردها اکثرا بلد نیستن مادراشون یادشون دادن فقط پسر خوبی باشن نه همسر خوبی

اره قبول دارم منم شوهرم اوایل همینجوری بود حتی میگف لیست خرید بده پول بدم مامانم بره برا خونه خرید کنه منم لج میکردم لیست نمیدادم مامانش میرف خود سر برنج و ماکارانی و روغن و چای میگرف منم یا استفاده نمیکردم میذاشتم کنار میگفتم لازم ندارم یا با اون برنجی ک مادرشوهرم خرید بود یه برنج شفته بد مزه درست میکردم میگفتم من قلق این مواد غذایی ک مامانت میخره ندارم خودش چند بار دید پولاش داره حروم میشه دیگه مجبور شد خرید خونه رو بده دست خودم و هزارتا موضوع دیگه رو همینجور ب شکل های مختلف از سرش انداختم خیلی سخت بود و هس ۱۰ساله عروسی کردیم هنو اونی ک میخام نشده ولی بازم خوبه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

اره قبول دارم منم شوهرم اوایل همینجوری بود حتی میگف لیست خرید بده پول بدم مامانم بره برا خونه خرید ک ...

بعضیل خیلی چغرن و کوتاه بیا نیستن

اگه بدون پدرشوهرم چه بلاهایی سرم نیاورده و بعدا فهمیدم

الانم یه کاری کرده نمیتونیم هیچ کاری بدون اجازه ش بکنیم

خیلی ناراحتم

بعضیل خیلی چغرن و کوتاه بیا نیستناگه بدون پدرشوهرم چه بلاهایی سرم نیاورده و بعدا فهمیدمالانم یه کاری ...

ببین پدرشوهر منم خیلی بدی ها در حقم کرد تیکه های ک قرار بود شوهرم بخره رو پولش رو از شوهرم گرف خودش رفت بامادرشوهرم خرید از من یه نظر نگرفتن منو نبردن

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

ببین پدرشوهر منم خیلی بدی ها در حقم کرد تیکه های ک قرار بود شوهرم بخره رو پولش رو از شوهرم گرف خودش ...

پدرشوهر من چرچیله خیلی کارا کرده که اثارش از بین نمیره و زندگیمو جهنم کرده

چون جوابتو دادع بودم خودت متوجه نشده بودی گفتم اگ واقعا داری خوبه خداروشکر ‌..

گفتم حالا ک ندارم چی میشه ک جواب ندادی 

من خواب را دوست دارم وقتی بیدارم زندگی ام گرایش عجیبی به فروپاشی دارد