2777
2789
عنوان

گیر کردم خانمای با سیاست بیان کمک

116 بازدید | 11 پست

من با خواهرشوهرم بحثم شد قهر کردم یعنی مقصر اون بود

بعد چند نفرو واسطه کرد و یه بارم اومد گفت من حرفی نزدم و منظوری نداشتم و مثلا اشتی و همو بوسیدیم

بعد جمعه اومد غذای مورد علاقمو برام پخت و اورد

بعد امروز اومده خونه مادرشوهرم غذا پخته منم بالای مادرشوهرمم 

میدونم چند بار اومده جلو و عذر خواهی اما از دلم رفته دوس ندارم برم

از طرفی غذا پخته و من نرفتم کمکش و عذاب وجدان دارم البته اشپزی رو همیشه تنها انجام میده ها

و از طرف دیگه باید برم پایین غذاشو بخورم ولی دوس ندارم 

چیکار کنم

برم پایین بگم رژیمم چندتا قاشق بیشتر نخورم ظرفا رو هم بشورم بیام بالا خوبه؟؟

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

چه اعصابی داره یا برو یا نرو چرا سریال ادامه دار درست میکنی برا خودت

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لعنت بفرست بر شیطان نفست کاری رو بکن که درسته همین دو راهی ها امتحان ما آدمهاست

خب حس میکنم نیازه یه مدت فاصله باشه

درسته خیلی زحمت کشیده ولی دوس دارن فعلا فاصله بگیرم

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

یعنی چی عزیزم 

چن بار معذرت خواهی کرده برات غذا درست کرده ،اشتی کن دیگه

بالاخره فامیلید نمیتونی ک تا اخر عمرت باهاش قهر باشی

حتی اگه مقصر بوده داره جبران میکنه

ببخش برو غذا رو بخور تشکر کن بیا

به نظر من بری واسه خودت بهتره 

طوری ام رفتار کن که انگار هیچی نشده !

اینطور میگن عروسمون کینه ایِ و رفتارشون باهات بد میشه 

درسته سخته اما نری وضع برای خودت سخت میشه مخصوصا بالا خونه مادر شوهری هر روز چشم تو چشمی 

خدا به همرات خوش بگذره اذیت نکن خودتو

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

به نظر من بری واسه خودت بهتره طوری ام رفتار کن که انگار هیچی نشده !اینطور میگن عروسمون کینه ایِ و رف ...

ممنون عزیزم

رفتم دیگه ظرفا رو شستم 

خونه رو جارو کردم و کارای خرده ریز دیگه