2821
2789
عنوان

تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 24 پست
عزیزم منم دارم همینو بهت میگم دیگهههه😄😄ببین من۸ماه اقدامم بعداز ۸ماه. ینی ماه قیل بی بی مثبت شد خر ...

خب برا تو همیشه اینطوری بوده٫ولی من هر ماه میرم سونو ۱۳ تخمک گذاریمه٫این ماه ولی شده ۳ روز قبل پریود ٫ هنگم بخدا

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن😔یه هدیه هم تو دل من بذار برای تو کاری نداره٫به دل ما و چشم انتظارمون یه نگاهی بنداز که امیدمون فقط خودتی🥹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

و اینکه نوشتی واسه تعیین جنسیتپسر میخای یا دختر؟؟؟؟؟

عشقم دختر میخام اگه خدا بخاد

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن😔یه هدیه هم تو دل من بذار برای تو کاری نداره٫به دل ما و چشم انتظارمون یه نگاهی بنداز که امیدمون فقط خودتی🥹
خب برا تو همیشه اینطوری بوده٫ولی من هر ماه میرم سونو ۱۳ تخمک گذاریمه٫این ماه ولی شده ۳ روز قبل پریود ...

خب ربطی ندارع احتمالا پریودت منظم نیس ک عقب جلو میهش تخمکا

کیت بخر هرروز ساعت۱۱ بزار میفهمی کی تخمک داری اقدام کن دیگ

اهان من واسه دختر بلد نیستم ولی چون خودم میخام اولیش پسر بشه دیگ یکم بلد شدم

قبل تخمک گذاری دختر میشه بعد تخمک گذاری پسر میشه

خب ربطی ندارع احتمالا پریودت منظم نیس ک عقب جلو میهش تخمکاکیت بخر هرروز ساعت۱۱ بزار میفهمی کی تخمک د ...

اگ این ماه هم جواب منفی باشه همینکارو میکنم کیت می‌خرم😘😘ممنون عشقم

عزیزم یه چیز عادیه گاهی ممکنه دو سه روز قبل پری تخمک ازاد بشه و پیش میاد

نگران نباش 

ولی از کیت استفاده کن

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

عزیزم یه چیز عادیه گاهی ممکنه دو سه روز قبل پری تخمک ازاد بشه و پیش میادنگران نباش ولی از کیت استفاد ...

یعنی دو بار درماه تخمک گذاری کردم؟امکان داره ینی؟ بعد از اتمام پریود اقدام داشتم یه روز درمیون تا روز ۱۱ سیکل .امکان بارداری هست؟

یعنی دو بار درماه تخمک گذاری کردم؟امکان داره ینی؟ بعد از اتمام پریود اقدام داشتم یه روز درمیون تا رو ...

اره ممکنه دوبار تخمک ازاد کرده باشی

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …