2821
2789
عنوان

تخمک گذاری

149 بازدید | 24 پست

دوستای گلم من ماه پیش بیستوپنجم پریود شدم وبعداز اتمام پریودم یک روز درمیون نزدیکی داشتم تا روز ۱۱ پریود(روز۱۳مسافرت بودیم نتونستیم اقدام متاسفانه)

دیروز یعنی روز۲۶پریود از دردتخمدان چپ به خودم میپیچیدم رفتم سونوگرافی کورپوس لوتئوم سمت راست داشتم و مایع ازاد.

مایع ازاد یعنی تخمک گذاری داشتم٫ولی ۳روز مونده به پریودم😕

مگه میشه!

_پس نزدیکی های من بیخود بودن بعد پریود؟

_احتمال بارداری نیست؟چون این اواخر نزدیکی نداشتم و بخاطر تعیین جنسیت ریسک نکردیم دیروز نزدیکی کنیم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن😔یه هدیه هم تو دل من بذار برای تو کاری نداره٫به دل ما و چشم انتظارمون یه نگاهی بنداز که امیدمون فقط خودتی🥹

سلام منم ۱۳ پری رفتم ۲ تخمک غالب داشتم عصرش اچ سی جی زدم ۳۵ ساعت بعد یعنی جمعه ساعت ۴ اقدام داشتم فردا شبش هم ساعت ۶ عصر اقدام داشتم فرداش رفتم سونو دادم باز کورپوس لتئوم داشتم ۲ تا  اون کورپوس لتئوم همیشه قبل پریودی تشکیل میشه  تخمکت هم ازاد شده اگ ازار نبود میگفت تخمک غیر بالغ داری 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من امروز تست دادم منفی بود منم چون تعیین جنسیت داشتم ۳۵ ساعت بعد اچ سی جی اقدام کردم که رژیمم خراب ن ...

من ۲۸ پریود شدم از ۳ پری لتروزول و کلومیفن خوردم تا ۵ روز  بعدش ۱۳ پری رفتم سونو 

سلام منم ۱۳ پری رفتم ۲ تخمک غالب داشتم عصرش اچ سی جی زدم ۳۵ ساعت بعد یعنی جمعه ساعت ۴ اقدام داشتم فر ...

گلم خب تو ۱۳پریودی رفتی سونو ٫من ۲۶ پریودی رفتم گفت مایع ازاد داری٫یعنی من ۳روز مونده به پریود تخمک گذاری کردم این ماه!؟ مگه میشه؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن😔یه هدیه هم تو دل من بذار برای تو کاری نداره٫به دل ما و چشم انتظارمون یه نگاهی بنداز که امیدمون فقط خودتی🥹

[QUOTE=360045098]من امروز تست دادم منفی بود منم چون تعیین جنسیت داشتم ۳۵ ساعت بعد اچ سی جی اقدام کردم که رژیمم خراب ن ...[/QUOTEعقب انداختی تست زدی؟چند روز تاخیر

من ۲۸ پریود شدم از ۳ پری لتروزول و کلومیفن خوردم تا ۵ روز بعدش ۱۳ پری رفتم سونو

تست زدی؟یا موعدت نشده؟

گلم خب تو ۱۳پریودی رفتی سونو ٫من ۲۶ پریودی رفتم گفت مایع ازاد داری٫یعنی من ۳روز مونده به پریود تخمک ...

نه گلم امکال نداره مایع ازاد همیشه هست تو لگن منظورش تخمک گذاری نیست منم هر دو بار که رفتم گفتم مایه ازاد داری 

تخمک گذاری برای هر کس فرق میکنه  ولی معمولا از ۱۰ تا ۲۰ پریودیه  

یه هفته قبل پریودی تخمک گذاری نمیشه

نه گلم امکال نداره مایع ازاد همیشه هست تو لگن منظورش تخمک گذاری نیست منم هر دو بار که رفتم گفتم مایه ...

.

.

رد دادم بخدا٫ هم دکترم هم پزشک سونو کفت تخمک گذاری کردی اخه

نه ۲۸ ام باید پری بشم ولی طاقت نیاوردم امروز تست زدم منفی بود ولی خوب شاید زود بوده چون امروز ۹ روزه ...

خیلی زوده زدی! میفهمم منم مثل خودتم آدم طاقت نداره  اصن😂😭کارامون هم خنده داره هم گریه دار خخخخ

..رد دادم بخدا٫ هم دکترم هم پزشک سونو کفت تخمک گذاری کردی اخه

خوب میدونم عزیزم من روز اول یعنی پتشنبه گفت تخمکت غالبه  یکشنبه گفت ازاد شده درسته ازاد میشه ولی فقط ۱۲ ساعت امکان بار داری داره منم بخاطر همون میترسم زود تخمکم ازاد شده و من ۳۵ ساعت بعد اقدام کردم و دیگه به وقت بارداری تخمک نرسیده باشم

عزیزم منم دارم همینو بهت میگم دیگهههه😄😄ببین من۸ماه اقدامم بعداز ۸ماه. ینی ماه قیل بی بی مثبت شد خرررذوق شدم و هی پشت سرهم بتا بتا دادم و اخرش بتااومد پایین بارداری شیمیایی بود کفتن اکثرا این اتفاق در بارذاری اول میفته و مهم نیست ماه بعداقدام کن

من از دو روز قبل تاریخ تخمک گذاریم کیت گذاشتم دیدم یک خطه و خلاصه همش گذاشتم و دیگ داشتم بیخیال میشدم فک کردم هی تخمک نذارم!! اخرش دیدم یک هفته بعداز زمان تخمک گذاریم دقیقا۷روز بعدش دو خط مثبت شد !!! یعنی تایم کمی ب پریود بعدیم مونده بود!!!! خلاصه اوتجا فهمیدم ک من تخمک گذاریم خیلی دیر تره و دقیقا این اقدامایی ک داشتم همه بعدپریوذی بوده مث شما و دقیق روزی ک تخمک گذاری داشتم اقدام نمیکردم

و جالب اینجاس  اقدام اون بارداری شیمیایی هم یادمه باهمسرم چند روز دور بودیم وقتی دیدمش میدونستم میخاستم پریود بشم! اون اقدام نتیجه داد هرچند شبمیایی بود ولی تخمک داشتم

دیگ خلاصه این ماه با کیت اقدام میکنم اللن ک فعلا پریودم

کیت بخر

انقد سوتو نروووو

انقد پول نده ب دکتر

منم  قیلا مث ت بودم همش دکتررررر و این چیزا رفتم و استرس گرفتم

فعلا هیچی یه هفته مونده موعددپریودم

گلم حتما بیا اینجا بهم بگو نتیجه تستت بعد موعد چیشد٫منم میام میگم

ایشالا همه ی منتظرا و منو تو این ماه دامنمون سبز بشه 

چه ذوقی کنیم بی بی چک مثبت ببینیم😍 همش اون لحظه رو جلو چشمم میبینم بخدا