2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری در افراد pco

3081 بازدید | 18 پست

این ماه هر چی از کیت تخمک گذاری استفاده می کنم فقط یه حاله میندازه چکار کنم ؟ یعنی چی ؟ اصلا افراد پلی کیستیک میتونن از کیت استفاده کنن؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تگشون کن تامتوجه شن ازشون سوال کردی

فلش زیر پستشو بزنی متنش میاد مایین زیرش سوالتو بنویس

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 

من پلی کیستیکم و همه کیت هایی که میدم دوخط میشه یعنی از روز هفت تاروز بیست وپنج پریود هرزمان کیت استفاده کنم مثبته.دکتر ال اچ بالاست بخاطر پی سی او درنتیجه سونومیدم

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
ببین باید هی پر رنگ تر بشه منتها برای من همش هاله بود بعد هم محو شد. 

متاسفانه ماه قبل پر رنگ هم شد ولی باردار نشدم .فکر کنم ماه قبل تخمدان راستم بود .آخه تخمدان راستم که سالم هست لوله نداره .چپم که لوله داره پلی کیستیک هست . آه ه ه .تازه دو ماه هست که تواقدامم ولی واقعا صبر ندارم و حتی قدرت تحمل .خیلی زود بغضم می ترکه . خدا صبر اونایی بده که خیلی وقته منتظرن

متاسفانه ماه قبل پر رنگ هم شد ولی باردار نشدم .فکر کنم ماه قبل تخمدان راستم بود .آخه تخمدان راستم که ...

عزیزم منم این ماه پنجمه که اقدام داریم و منتظریم‌ منم خیلی بهم ریختم. خدا بهم رحم کنه. کلی دارم دارو می خورم حالا چه عوارضی نصیبم بشه خدا میدونه

پسرم همه زندگیم
عزیزم منم این ماه پنجمه که اقدام داریم و منتظریم‌ منم خیلی بهم ریختم. خدا بهم رحم کنه. کلی دارم دارو ...

چه دارویی می خوری ؟من فقط روزی دو تا متفورمین می خورم

بچه ها تنبلی تخمدانتون چه حده که دکتر براتون دارو نوشته؟

منظم پریود میشین؟

منم این ماه برام تشخیص تنبلی دادن اما بهم دارو نداد. خیلی نگرانم. البته من مرتب پریود میشدم. این ماه خیلی عقب انداختم.در نتیجه فهمیدم تنبلیه

بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی. 
چه دارویی می خوری ؟من فقط روزی دو تا متفورمین می خورم

من روزی ۳ تا متفورمین می خورم‌ ‌ پردنیزولون می خورم و لتروزول. Hmg هم باید بزنم سه شنبه و چهارشنبه. اون ماه هم همین بود فقط به جای پردنیزولون دگزا خوردم

پسرم همه زندگیم