2777
2789

۱۰ سال ازدواج کردیم و فقط سال اول رفتیم کیش. 

بعدش همش مسافرت‌های یک روزه رفتیم. به خاطر پول.

همش دلم می‌خواد برم کیش اصفهان و.. 

ولی شوهرم دو سه ساله دوبار کیش و سه بار اصفهان با همکاراش رفت. البته از طرف شرکت و اینکه سمینار داشتن.

من دارم سعی می‌کنم روشنفکر باشم. و حسود نباشم.

ولی ته دلم ناراحتم. میگم من که این همه دلم می‌خواد برم مسافرت یعنی شوهرم نمی‌تونه هر ماه یکم پول جور کنه تا آخر سال سوار هواپیما بشم؟

بین دوراهی اینکه ما پول نداریم و و یا اینکه اولویت شوهرم مسافرت بردن نیست موندم. 

همش میگه دلم می‌خواد ببرمت مسافرت ولی هیچ وقت برنامه جور نمی‌کنه.

من به جای رویا «« هدف »» دارم✨🏅

آخرش خودم دارم درآمدمو جمع می‌کنم تا شاید عید یه هفته بتونیم بریم مسافرت. 

راستش ته دلم یه بدجنسی میاد که بدون شوهرم برم مسافرت!

دلم نمی‌خواست من به عنوان زن پول جمع کنم برای مسافرت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو برات سوغاتی خفن بیاره ...دلخوریت از بین بره😅

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بگو برات سوغاتی خفن بیاره ...دلخوریت از بین بره😅

اتفاقا بهش گفتم چیزی نخر. شیرینی نخر چون رژیمم. لباسم خودم می‌خرم. فقط یه ترشی انبه بخر بیار 🙄

حسود نباش

اونم با پول خودتون نرفته که با پول شرکت رفته

توی این اوضاع اقتصادی به همه داره فشار میاد، همه مثل شما هستن

منم وقتی سر کار میرفتم خودم پول جمع میکردم با تور میرفتیم مسافرت

تازه برای اینکه به غرور شوهرم برنخوره میگفتم کادو تولدته یا کادو سالگرد ازدواجه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

خوب نیست

ما الان یکساله میخوای بریم کیش،بنده خدا شوهرم هر وقت میگه قسمت نمیشه بریم،چون اوضاع کار و مالی مملکت ریخته بهم نمیرسن واقعا،انشاءالله همه چی آروم بشه و زندگی رو خط خودش قرار بگیره

حسود نباشاونم با پول خودتون نرفته که با پول شرکت رفتهتوی این اوضاع اقتصادی به همه داره فشار میاد، هم ...

راس میگی؟

باشه 😭

آره حتی میگه اولش من تا دو روز به خاطر تو گفتم نمیام ولی بچه‌ها اصرار کردن که تو بیایی چون فروشنده‌ها با تو راحتن.

اتفاقا بهش گفتم چیزی نخر. شیرینی نخر چون رژیمم. لباسم خودم می‌خرم. فقط یه ترشی انبه بخر بیار 🙄

😅😅😅چرا خوب....؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

ما الان یکساله میخوای بریم کیش،بنده خدا شوهرم هر وقت میگه قسمت نمیشه بریم،چون اوضاع کار و مالی مملکت ...

واقعا چون الان عکس فرستاده بود که از هواپیما پیاده شد یه لحظه بدجور حسود شدم و حرص خوردم.

ولی الان با لین کامنتا حالم بهتر شد😁

😅😅😅چرا خوب....؟

آخه الان زیاد پول تو دستش نیست.

ولی ترشی انبه گفتم بگیره که هم دست خالی نیاد و حس خوب بگیره، هم چیز باحالیه من دوست دارم 😅

واقعا چون الان عکس فرستاده بود که از هواپیما پیاده شد یه لحظه بدجور حسود شدم و حرص خوردم.ولی الان با ...

باور کن یه وقتایی به شوهرم میگم به گمانم هر وقت کیش برف بیاد ما میریم کیش   

راس میگی؟باشه 😭آره حتی میگه اولش من تا دو روز به خاطر تو گفتم نمیام ولی بچه‌ها اصرار کردن که تو بیا ...

آره به خدا، ما همون ماه عسلم با پول من رفتیم چون شوهرم بعد عروسی دستش خالی بود

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن