2777
2789
عنوان

جای من بودید چیکار میکردید

58 بازدید | 6 پست

همسر من از اون آدم هاست که همیشه کار میکرده الان خونه و ماشین داریم 

یه کم هم من طلا دارم 

چند وقت پیش گفت من خیلی خسته شدم میخوام چند ماه استراحت کنم 

حالا نه که سر کار نره کمتر می‌ره و حقوقش کمتره 

موندیم تو خرجهامون 

منم غیر مستقیم بهش میگم برو دنبال یه کار دیگه در کنار این کارت 

اصلا دلش نمی‌خواد انگار 

همش میگه چند ماه صبر کن چیکار کنم به نظر شما 

مشکلات مالی داره بهم فشار میاره 

از طرفی دام میسوزه میگم این همه وقت کار کرده بزارم مدتی آروم باشه 

می‌دونم بهش فشار بیارم یه عمر میزنه تو سرم که من خواستم دو سه ماه استراحت کنم تو نزاشتی 

نفرین خدا و درد بلا های شما فرق سر مادر رذل بی همه چیزم الهی از عمر این زن نجس کم بشه و به عمر شما نی نی سایتیا اضافه بشه ترو به امام حسین فقط دعا کنید این زن نجس سرطان بگیره و با عذاب ذره ذره سقط شه🤲🤲🤲🙏🙏🙏

اجرتون با امام حسین دعا نویس برای دعای مرگ مادرم میخوام ترو به فاطمه زهرا هرکی سراغ داره بهم معرفی کنه🙏🙏🙏❤️‍🩹❤️‍🩹

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسر من کارش خوب بود ولی پر از استرس و اعصاب خوردی حدود یه سالی میشه شبا سردرد بد میگیره و اگرم سردرد نباشه بیدار میشه تا صبح بیداره. امروز زنگ زدم حالش رو بپرسم گفت از واحدم اومدم بیرون. خیلی ناراحت شدم حقوق و وجه کاریش کمتر شد ولی به این بی اعصابیش نمیارزه 

همسر من کارش خوب بود ولی پر از استرس و اعصاب خوردی حدود یه سالی میشه شبا سردرد بد میگیره و اگرم سردر ...

خیلی حالش بهتره ، چند کیلو اضافه وزن گرفته چون خیلی لاغره 

خودم هم شاد ترم ولی نفرین به بی پولی 

خیلی حالش بهتره ، چند کیلو اضافه وزن گرفته چون خیلی لاغره خودم هم شاد ترم ولی نفرین به بی پولی

من شاغلم ولی درآمدم با توجه به این که شیفتم زیر ده تومنه و بچه هام رو انگار اصلا نمی‌بینم با همسرم خیلی مشکل پیدا کردم  اخرای ماه که میشه  دویست سی صد به زور ته کارتمونه خونه و ماشین داریم ولی نتونستیم بهتر کنیم امیدوارم این تغییر حال همسرم رو بهتر کنه ولی بعید می‌دونم رئسش بذار آرامش داشته باشه

من شاغلم ولی درآمدم با توجه به این که شیفتم زیر ده تومنه و بچه هام رو انگار اصلا نمی‌بینم با همسرم خ ...

آره دقیق مشکلات شما رو دارم 

دلم تغییر میخواد 

از در جا زدن خسته شدم واقعا