2777
2789

کرد سقر و دیواندره و این منطقه هاست یچی میخوام تو ایتای شرکت بهش بگم بقیه همکارا نفهمن

میخوام بگم که 

( این مشتری ها همشون چس هستن عمرا کنسل کنن حواله رو ، بعدم خیلی جواب منو تو تلگرام دادی حالا میخوای برات حواله هم جور کنم🤨)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا اینجوری که اخلاق ندارن یا همون واژه چس

والا چی بگم

با الفبای کوردی بنویسم یا فارسی؟؟

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

فارسی که بتونم بنویسم اینجا

احتمالا معنیش این باشە

ام مشتریانه همویان قور و هیچن،قەت حوالەکە کنسل ناکەن،دواییش زور جوابی منت لە تلگرام داوە الانیش گرکتە حوالەت بو‌ جور کم؟؟

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

احتمالا معنیش این باشەام مشتریانه همویان قور و هیچن،قەت حوالەکە کنسل ناکەن،دواییش زور جوابی منت لە ت ...

فقط این واژە چسی رو گیر کردە بودم،یجورایی میشە گفت درست شد آخرش