2777
2789
عنوان

پیشگویی در خواب

369 بازدید | 10 پست

سلام خانمای عزیز 

من چند وقت پیش یه لحظه قبل از اذان ظهر خوابم برد در خواب یکی از افرادی که فوت شده بود رو دیدم اول ترسیدم برم سمتش بعد خودش گفت بیا نترس بیا 

منم رفتم شروع به حرف زدن کردیم 

آخه گاها کل خواب به یادم نمیمونه 

ولی توی خواب میگفت مثلا پدرت اینطوری میشه و بعد.. 

بعد گفت ببین اگه فلان پسزی اومد قبول کن رد نکنیا چون این خوبه اسم پسر رو گفت، ما اصلا تو فامیل همچین آدمی نداریم و من الان فقط تو خونه ام تنها جایی که میرم کلاس آموزشگاه خصوصی 

بعد مثلا میگفتی فلانی چطوره می‌گفته خوبه ولی اون یه چیز دیگه هست 

بعد راجب یکاری بود بهم میگفت آخرش تو اینجور میشه 

الان چطور میشه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم پسره رو یادت نره من ب خواب اعتقاد دارم اما زیاد ذهنت و درگیرش نکن

اسمش یادمه ولی جالب اینه که من یه آدم دیگه ای رو دوست دارم زیاد و اسم این رو بهش گفتم گفت خوبه ولی اون یهچیز دیگه هست 

منم خواهر شوهر و بچه هاشو خواب دیدم‌.حال خوبی نداشتن.دو روز بعد همسر ایشون ی کما رفت و فوت کرد.

یا میخوایم بریم خونه مادر شوهرم.ب همسرم میگم حس میکنم فلانی اونجاست ی زنگ بزن اگه هست نریم،و واقعا هست

ببخشید اسی 

خانما میشه امضامو بخونید؟😭

من دانشجوی رشته ی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم     چندین سال سابقه ی تدریس زبان دارم          کلاس های آنلاین خصوصیم رو تا آخر هفته تخفیف ویژه گذاشتم 😄   به جای ۲۵۰ تومن فقط با ۸۰ تومن میتونی زبان خصوصی فشرده یاد بگیری😍         اگه دوست داری راجب کلاسا بیشتر بدونی و رضایت ها رو برات بفرستم و (رایگان) تعیین سطح شی بهم بگو😎

منم خواهر شوهر و بچه هاشو خواب دیدم‌.حال خوبی نداشتن.دو روز بعد همسر ایشون ی کما رفت و فوت کرد.یا می ...

بله منم اینجور خواب میبینم و چند وقت بعد اتفاق میوفته جالبه برام خیلی که چطوری میشه؟!