2777
2789
شیراز به این خوبی😐 برای چی پشیمونی؟ بخاطر برف؟

نه کلا خیلی بین شیراز و اصفهان بین دوراهیم...اخه متاسفانه نشد ک از نزدیکم ببینمشون ک بتونم راحت تصمیم بگیرم...

من پشیمونم میگم ای کاش دانشگاه صنعتی اصفهان رو میزدم💔

چراااااا؟ 

وای شیرازیا خیلی خوب و مهربونن 

من یادمه اومده بودم اونجا حتی خیابونم راه می رفتم حس خوب بهم می داد 

البته فصل خوب اومدم بهار بود 

فصلای دیگه نمی دونم 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کلا خیلی بین شیراز و اصفهان بین دوراهیم...اخه متاسفانه نشد ک از نزدیکم ببینمشون ک بتونم راحت تصمی ...

من خودم شیراز رو  و مردمش رو بیشتر از اصفهان و کلا هر جای دیگه دوست دارم البته خودم هم شیرازیم ولی حتی اگه شیرازی هم نبودم بازم نظرم همین بود😁

🍫🍭🔮💖💕
من خودم شیراز رو و مردمش رو بیشتر از اصفهان و کلا هر جای دیگه دوست دارم البته خودم هم شیرازیم ولی ح ...

اب و هواش خوبه؟

من اهوازم بنظرت شیراز بهتره برام یا اصفهان؟

اب و هواش خوبه؟من اهوازم بنظرت شیراز بهتره برام یا اصفهان؟

آب و هواش آره خوبه فقط تابستونا گرمه که تو تابستون قرار نیست بیای، اما بقیه ی فصلا خوبه و اینکه شیراز به شهر خودتم نزدیک تره و همینطور فک کنم مردم اهواز و شیراز تا حدودی از نظر فرهنگی به هم مزدیک ترن به نظرم شیراز برای تو بهتره

🍫🍭🔮💖💕