2777
2789
عنوان

بوی غذا بهم میخوره حالم بد میشه

395 بازدید | 31 پست

سلام خانوما من چمعه شب حالم بد شد دکتر گفت مسمومیت غذاییه سرم و دارو و اینا داد بهتر شدم 

ولی بوی غذا بهم میخوره دوباره حالم بد میشه الان سه روزه همش حالت تهوع و استفراغ دارم

خسته شدم واقعا چیکار کنم ؟چی بخورم؟

قرص من اون چشم پر از بغض توععع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید سرم و امپول بزنی

زدم جمعه 

شنبه تا عصری خوب بودم خواستم شام درست کنم انقدر بوی غذا اذیتم میکرد ول کردم دوباره همش حالت تهوع و استفراغ دارم 

من که طبق تجربه خودم وقتی مسموم میشم یا تو هم خوری میکنم تا زمانی که بدنم نیاز نداره هرچی بخورم بالا میارم. وقتی به اون مرحله میرسم که قشنگ گشنه میشم و اشتهام باز میشه اون جا دیگه غذا بهم میسازه. بدن خودش هوشمنده.

من که طبق تجربه خودم وقتی مسموم میشم یا تو هم خوری میکنم تا زمانی که بدنم نیاز نداره هرچی بخورم بالا ...

منم دیروز تا عصری که میخواستم شام درست کنم چیز خاصی نخوردم اشتنها نداشتم ولی بو غذا که بهم خورد دوباره حالت تهوع گرفتم

منم دیروز تا عصری که میخواستم شام درست کنم چیز خاصی نخوردم اشتنها نداشتم ولی بو غذا که بهم خورد دوبا ...

پس یعنی هنوز بدنت نیاز نداره. هر وقت حس کردی که میتونی غذا بخوری با یه چیز سبک مثل کته ماست شروع کن. دستگاه گوارشت درگیر بیماری بوده و توان هضم سرخ کردنی و غذای سنگین نداره. دو سه وعده سبک و کم بخور بعدش خوب میشی.

ویروس جدیده اکثراً گرفتن 

یک قاشق چای خوری اسفند بریز توی یه لیوان آب جوش ۱۰ دقیقه دم بکشه بعد صاف کن یه کم نبات یا عسل بریز بخور هر ۱۲ ساعت یک فنجان تا خوب بشی

آب سیب طبیعی هم بگیر کم کم بخور

مایعات نخور حالت تهوع بدتر میشه

اینا دستور یه طبیب سنتی هست که گفته خیلیا خوردن خوب شدن