2777
2789
عنوان

جشن های پی در پی و مشکلاتش

338 بازدید | 28 پست

دختر عموم ازدواج کرده یعنی دهن مارو سرویس کرده با جشن هاش

جشن فلان جشن یلداو....من مشکلی ندارم با جشنش

با اینکه اگه هردفعه تیپ متفاوت نداشته باشی همه پشتت حرف درمیارن

یا کج کج نگاهت میکنن 

خب لامصب هاهردفعه ادم بخواد سر تاپاش رو عوض کنه خیلیهههه

حالا به جز میکاپ و....

قشنگم اعلام میکنن تو گروه لباس هاتونو اماده کنید جشن داریم😑

منم تازه همسرم کار جدیدشو اوکی کرده هنوز رو غلطک نیفتادیم وگرنه منم میرفتم میخریدم مدام

توروخدا شوهر میکنید دهن فامیل رو سرویس نکنید مگه جشن دونفره چشه یا خانوادگی

اهان اینم بگما خیلی میخوان ثابت کنن همه بدبخت شدن وفقط این خوشبخت شده

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

خب شما نرو

مگه زوره

بگو همسرم سرش شلوغه یا خودمم کار دارم با عرض پوزش نمیام

تمامممم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما نرومگه زورهبگو همسرم سرش شلوغه یا خودمم کار دارم با عرض پوزش نمیامتمامممم

دختر ساده ایا

یعنی به نظرت خودم نمیتونم اینکارو بکنم

علنا بهت میگن زورت می‌آورد و.....

و من واقعا ادم حساسیم خیلی از درون حرص میخورم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
دختر ساده ایایعنی به نظرت خودم نمیتونم اینکارو بکنمعلنا بهت میگن زورت می‌آورد و.....و من واقعا ادم ح ...

به یه ورت باشه بابا

مگه چقدر زنده ایم ما ها که بخوایم حرص این چیزا رو هم بخوریم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

عزیزم با برای خوشی دیگران خودت و شوهرت رو تو منگنه نذار

شما با هر مدلی که جیبت اجازه میده برو جسن

هر دفعه میکاپ و شینیون مال کسایی که اعتماد به نفس ندارن

موهات رو مرتب کن و خودت سشوار بکش

صورتت رو هم ملیح آرایش کن

چه خبره هر دفعه اینقدر خرج تراشی

وقتی کسی شرکت نکنه،قطعن بساط جشنهای چشم‌کور کنش فقط دونفره برا خودشون اجرا میشه

صد نفر ادمیم

یه سریا خب عاشق مهمونین یه سریا برا فضولی میان یه سریا مث من از حرفای بعدش بدشون میاد 

لااقل اگه تعداد کم بودن یه چیزی

به یه ورت باشه بابامگه چقدر زنده ایم ما ها که بخوایم حرص این چیزا رو هم بخوریم

خاک تو مخ من کنن که نتونستم به یه ور بگیرم

همین پولای که دادم خرج جشنها اگه پس انداز کرده بودم الان کلی پول داشتم😑

عزیزم با برای خوشی دیگران خودت و شوهرت رو تو منگنه نذارشما با هر مدلی که جیبت اجازه میده برو جسنهر د ...

واقعا خودمم ناراحت میشم

من فک میکردم دوران این جشنا تموم شده اما ایشون میخواد بکنه تو چشممون

باورت نمیشه چندتا از دخترای فامیل مون بی عقلا چقدر سر جشنای این با شوهرشون دعوا کردن😑