2777
2789
عنوان

چرا تو مجازی هیچکی حالش خوب نیست😑

345 بازدید | 64 پست

دیشب تو ی گپ بودم حال هر کیو پرسیدم گفت نه خوب نیستم 

منم میگفتم باشه خوب میشی

امروز صبح م همینطور

پس کی خوبن.. واقعا تو زندگی همنقدر افسرده بیحال هستن یا دارن ادا میان🤔

حالم گرفته شد سر صبحی😕

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

مجازی تنها جایی هست که میتونی درداتو جار بزنی،من یکی که تو دنیای واقعی خود اصلیم نیستم و فقط تظاهر میکنم

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجازی تنها جایی هست که میتونی درداتو جار بزنی،من یکی که تو دنیای واقعی خود اصلیم نیستم و فقط تظاهر م ...

من اگه حالمم بد باشه میگم خوبم

دلم نمیخواد طرف مقابل حالش بد بشه

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
چیکار میشه کرد،واقعا زندکی سخت شده

حتی دخترای زیر ۲۰سال هم میگن خوب نیستیم

من اگه حالمم بد باشه میگم خوبمدلم نمیخواد طرف مقابل حالش بد بشه

گآهی اوقات نیاز هست انسان در مورد درد صحبت کنه یا حتی کسی باهاش همدردی کنه

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

خب مجازی ادم بی ریاترو رک ترجواب میده و واقعا حالمون خوب نیست

یعنی هر روز حالت گرفته ست؟

خب واقعیت زندگی ایرانی ها فعلا همینه.

تو خانواده هاو دور هم که جمع میشیم همه ناراحت و ناامید و خسته از وضعیت کشور هستن.

حس ناامنی و اینکه آینده چی میشه و بچه هامون چی میشه و گرونی و دزدی و اختلاس و مسیولین بی کفایت و اعدام و...

اینا کمه برای افسردگی یک ملت؟؟

نه هر روز که معمولا

خوب این چند نفر هر روز هر ساعت حالشون بده 

میپرسم چرا ؟ دیکه دردل شروع میکنن 😑

من با همه ی سختی های زندگیم شکر خدا حالم خوبه.. فکر میکنم چون نماز میخونم و روزی یکی دو صفحه قرآن و بخاطر کوچکترین چیز شکر میکنم، حال دلم خوبه.. با وجودیکه پدر و مادر ندارم و مستاجرم و به سختی چرخه ی زندگیم میچرخه ولی با عشششششق میگم خدایا عاشقتم... بخدا از ته دلتون بگید حالتون خوب میشه